Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Le-au dejucat planul » Ce au găsit jandarmii înainte de România - Elveția

Publicat:

Inainte de startul partidei Romania - Elveția, din preliminariile EURO 2024, forțele de ordine au confiscat mai multe materiale pirotehnice. La cateva minute dupa startul partidei de pe Arena Naționala, a emis un comunicat prin care anunța ca au fost confiscate 81 de materiale pirotehnice, ascunse la Tribuna a II-a. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Materiale pirotehnice ascunse intr-o groapa pe stadion, inaintea partidei Corvinul-CFR Cluj

21:25, 02.04.2024 - Mai mulți suporteri au sapat o groapa pe stadionul care va gazdui marți partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finala ale Cupei Romaniei și au ascuns in ea materiale pirotehnice.

Materiale pirotehnice, ascunse de suporteri intr-o groapa pe stadionul din Hunedoara, inaintea meciului cu CFR Cluj

18:35, 02.04.2024 - Jandarmii au gasit materiale pirotehnice ascunse intr-o groapa sapata de suporteri pe stadionul din Hunedoara, inaintea meciului de marti Corvinul 1921 Hunedoara – CFR 1907 Cluj din Cupa Romaniei.

Razvan Marin, reacție ferma dupa egalul Romaniei: „Am dominat tot meciul” + Cum vrea sa-l convinga pe selecționer sa ramana: „Asta trebuie sa facem”

07:45, 23.03.2024 - Romania - Irlanda de Nord 1-1. Razvan Marin (27 de ani), mijlocașul lui Empoli, a oferit prima reacție dupa remiza „tricolorilor” intr-o partida in care Dennis Man (25 de ani) a ieșit in evidența cu un gol superb. Titularizat de selecționerul Edi Iordanescu, Razvan Marin a vorbit la finalul partidei…

Component al Generației de Aur, ridicat de poliție inaintea partidei cu Irlanda de Nord

22:45, 22.03.2024 - Meciul dintre Romania și Irlanda de Nord nu a fost lipsit de incidente. Inaintea partidei de pe Arena Naționala, fostul fotbalist Ionel Ganea a fost luat scos cu forța de polițiști din mașina și condus la secție.

Ionel Ganea, scos cu forta din masina de politisti, inaintea partidei amicale dintre Romania și Irlanda de Nord. Intreg scandalul a avut loc la Arena Nationala: "Am filmat tot" / FOTO

22:10, 22.03.2024 - Scene de necrezut au avut loc inaintea partidei amicale dintre Romania și Irlanda de Nord. Fostul internațional roman, Ionel Ganea, a fost scos cu forta din mașina de politisti, la Arena Naționala. Iata prima reacție a soției fostului fotbalist!

DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București.

09:41, 22.03.2024 - Pentru naționala Romaniei va fi unul dintre meciurile de pregatire inainte de EURO 2024. The post DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București. first appeared on Informatia Zilei .

Jandarmii au sancționat un barbat cu materiale pirotehnice la meciul Lunca Teuz Cermei – FC Bihor Oradea

10:10, 17.03.2024 - Comunicat. Jandarmeria Arad informeaza ca un barbat a fost sancționat pentru ca a avut intenția de a patrunde la un meci de fotbal cu materiale... The post Jandarmii au sancționat un barbat cu materiale pirotehnice la meciul Lunca Teuz Cermei – FC Bihor Oradea appeared first on Special Arad · ultimele…

Daniel Niculae, președintele Rapidului, ridicat cu mascați de acasa. Dan Șucu: „Are legatura cu arme, muniții, chiar nu are sens”

11:55, 14.03.2024 - Președintele Rapidului, Daniel Niculae, 41 de ani, a fost ridicat de „mascați" joi dimineața de acasa și dus la parchetul din București pentru audieri, a anunțat patronul clubului giuleștean, Dan Șucu, relateaza Gazeta Sporturilor.„Am primit un telefon de la avocatul clubului care mi-a spus ca președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?