Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lawrence, sezon încheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe Vlad Morar și Marcelo Freitas

Publicat:
Lawrence, sezon încheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe Vlad Morar și Marcelo Freitas

a jucat 70 de minute in victoria pe care UTA a obținut-o la Iași, timp suficient pentru a-l convinge pe sa... The post Lawrence, sezon incheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe și appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție”

17:20, 11.05.2024 - Mircea Rednic ii asigura pe fanii aradeni ca va folosi cea mai buna formula pe care o are la dispoziție la meciul de maine de... The post Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic, arbitru in lupta pentru evitarea retrogradarii. Bezele transmise lui Mititelu, mesaj catre dinamoviști: „O sa fiu injurat!”

22:45, 03.05.2024 - UTA lupta pentru locul 7 și vrea sa bata FCU Craiova (luni), apoi Dinamo (duminica viitoare), a anunțat Mircea Rednic. Exuberant, antrenorul aradenilor a spus cum va aborda echipa lui meciurile acestea, vitale pentru adversari. „Textiliștii” s-au desparțit de Vlad Morar, in timp ce Marcelo Freitas va…

„’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA

20:21, 03.05.2024 - Mircea Rednic a anunțat astazi ca Vlad Morar și Marcelo Freitas nu vor mai continua la UTA din sezonul viitor. Morar chiar și-a reziliat contractul... The post „’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic vrea stadion plin cu oltenii lui Mititelu

08:45, 29.04.2024 - IAȘI. UTA a trecut de „Poli” Iași, dupa o prima repriza slaba, insa o a doua așa cum ne-am dori intotdeauna. Antrenorul UTA-ei a recunoscut jocul modest din primele 45 de minute, iar victoria o pune și pe seama schimbarilor pe care le-a nimerit.

CS Victoria Nadlac, singura echipa aradeana din sportul juvenil calificata la turneul final in acest sezon

08:50, 16.04.2024 - La Baia Mare a avut loc unul dintre cele 6 turnee semifinale din cadrul Campionatului Național de volei feminin Under 13, CS Victoria Nadlac (antrenor... The post CS Victoria Nadlac, singura echipa aradeana din sportul juvenil calificata la turneul final in acest sezon appeared first on Special Arad…

Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar”

21:46, 18.03.2024 - Mircea Rednic a parut furios dupa victoria senzaționala pe care UTA a reușit-o cu FC Voluntari. A fost un meci care l-a consumat foarte mult... The post Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama”

18:20, 09.03.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, pune infrangerea cu Dinamo pe seama unor jucatori care au avut teama de meci. Totodata, el crede ca echipa pe... The post Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru ca acuza o stare de amețeala”

15:10, 19.02.2024 - Dupa victoria de sambata de la Voluntari, antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, nu a inceput foarte bine saptamana. Dupa istoricul sau medical in care apare... The post Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru ca acuza o stare de amețeala” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?