Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laurențiu Reghecampf, despre întâlnirea cu Anamaria Prodan la tribunal. Primele declarații ale antrenorului: ”Vrea să facă anumite jocuri”

Publicat:

Laurențiu Reghecampf face primele declarații dupa ce luni s-a intalnit cu la tribunal. Inca soțul impresarei, el a precizat ca a stat de vorba cu copiii și nu e așa precum vedeta susține.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Anamaria Prodan, din nou la tribunal cu Reghecampf! Antrenorul ii cere numele inapoi! „Este luna proceselor! Cere bani, face notificari, amenința…”

14:16, 04.04.2024 - Razboiul in instanța dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina! Luna aceasta este luna proceselor pentru Anamaria Prodan, care a fost inștiințata de avocații ei ca va fi nevoita sa bata, de mai multe ori, drumul pana la tribunal. Laurențiu Reghecampf i-a deschis impresarei…

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Iohannis, primele declarații dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen

11:55, 06.03.2024 - „Am convenit ca menținerea unitații și solidaritații noastre pentru viitoarea arhitectura instituționala este cruciala”, transmite Klaus Iohannis dupa intrevederea cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce Ronald Gavril, a devenit cetațean de onoare. Ce planuri au cei doi acum: „Noi lucram la asta” / VIDEO

22:10, 29.02.2024 - Anamaria Prodan radiaza de fericire de cand și-a gasit liniștea in brațele lui Ronald Gavril! Iubitul impresarei din fotbalul romanesc a devenit cetațean de onoare. Iata primele declarații ale Anamariei Prodan, dupa reușita partenerului sau! Ce planuri au cei doi acum?

Anamaria Prodan, cu ochii in lacrimi cand a vorbit despre Laurențiu Reghemcapf: „Știam de aventura lui. Ma credeți tampita?”

14:00, 05.02.2024 - Anamaria Prodan a incercat pana in ultima clipa sa ii mențina o imagine buna lui Laurențiu Reghecampf, insa dupa divorț, impresara a spus tot ce avea pe suflet. Vedeta a marturisit, cu lacrimi in ochi, ca a știut mereu despre aventura soțului ei.Anamaria Prodan a revenit pe micul ecran cu reality show-ul…

De ce se judeca la tribunal Anamaria Prodan si Corina Caciuc

12:41, 01.02.2024 - Motivul pentru care Anamaria Prodan se judeca la tribunal cu actuala partenera a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Din ce motiv a acționat tanara in instanța. Ce acuzații i-a adus vedetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?