Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lauraadamache.ro: Aperitive cu foietaj

Publicat:

Astazi va propun doua idei de aperitive cu foietaj, rapide, gustoase, ideale pentru mesele festive si nu numai. Daca doriti sa incercati o reteta rapida de aluat foietaj, v o recomand pe cea a pateurilor cu carne. Daca insa nu aveti mult timp la dispozitie, puteti cumpara aluatul, asa cum am facut eu de data aceasta. Ingredientul cheie este mustarul Maille, mai exact mustarul cu miere Maille si mustarul Maille a lrsquo;ancienne cu boabe intregi .Ingrediente ndash; Aperitive cu foietaj 1 foaie dr ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret din cafeaua de dimineața care te va ajuta sa slabești de la o zi la alta

00:05, 21.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit un secret ascuns in cafeaua de dimineața, care are puterea de a ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Din ce in ce mai multe studii au demonstrat ca adaugand un anumit ingredient in cafeaua de dimineața, rata metabolismului poate crește dramatic.Cafeaua este unul…

Secretul pentru frunze mereu verzi și frumoase. Plantele de apartament vor fi de vis cu acest amestec. Ai nevoie de doar doua ingrediente

14:46, 17.04.2024 - Daca vrei sa ai mereu plante verzi și frumoase, iata cel mai interesant truc, cu care nu vei da greș. Florile din apartamentul tau vor fi de vis cu acest amestec, este cel mai mare secret al specialiștilor. Ai nevoie de doar doua ingrediente și rabdare. Ingredientul-minune, care ține florile de apartament…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?