Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce temperatură se coace checul ca să nu se ardă. Ce trebuie să faci neapărat înainte de a-l băga la cuptor

Publicat:

Checul reprezinta unul dintre cele mai delicioase deserturi clasice romanești. Este super rapid și ușor de facut, iar rezultatul e unul spectaculos și gustos. Merge servit cu orice ocazie și constituie o gustare delicioasa pentru toata lumea. Cu toate acestea, multe gospodine nu știu exact la ce temperatura se coace checul, pentru ca acesta sa nu […] The post La ce temperatura se coace checul ca sa nu se arda. Ce trebuie sa faci neaparat inainte de a-l baga la cuptor appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarata reactie a Regelui Charles cand a vazut primul sau portret oficial. Detaliul pe care l-a vrut neaparat in tablou, total neasteptat

00:05, 17.05.2024 - A fost dezvaluit primul portret oficial al regelui Charles al III-lea! Imensul tablou pictat a fost expus la Palatul Buckingham. Suveranul a acceptat sa imbrace uniforma Garzilor Galeze, iar reacția lui a fost una fascinanta cand a vazut cum arata lucrarea in ulei pe panza De asemenea, el a avut și…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Ce trebuie sa faci cu 15 minute inainte sa scoti cozonacii din cuptor. Asa nu se vor arde, dar se vor coace in interior

09:35, 29.04.2024 - Mai sunt doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele se pregatesc sa organizeze masa pentru sarbatorile pascale. Cozonacul este desertul delicios nelipsit de pe meselor romanilor, dar pentru ca el sa iasa perfect, este musai sa știți ce trebuie facut cu 15 minute inainte sa il scoți din cuptor.…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin

10:25, 26.04.2024 - Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune…

Cat timp trebuie ținut la cuptor curcanul in funcție de greutatea sa. Ce temperatura trebuie sa folosești

18:05, 16.04.2024 - Curcanul este delicios, mai ales daca il faci la cuptor și obții acea piele crocanta, in timp ce carnea este suculenta și moale. Dar atunci cand nu se calculeaza corect timpul de gatire, poți avea surprize destul de neplacute, fie o carne cruda in interior sau un curcan extrem de uscat, greu de mancat.…

Uita de otet sau de produse chimice scumpe! Varianta naturala care iti curata perfect geamul de la cuptor, asa nici nu il zgarii

20:11, 08.04.2024 - Cel mai tare truc de curațenie. Afla care este varianta naturala și cea mai simpla, ce curața perfect geamul de la cuptor. Nu ai nevoie de oțet sau alte soluții scumpe și chimice din magazine, ci doar de doua ingrediente. Nu se zgarie și este foarte eficient! Cum cureți rapid geamul de cuptor Bucataria…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…


Ce parere ai despre aceasta stire?