Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Doina Teodoru, o Cenușăreasă deloc inocentă. Ce a spus despre relația cu chef Scărlătescu

Publicat:

Cunoscuta pentru replicile sale acide, a primit in seara de gala iUmor un personaj „cuminte”, pe care actrița l-a transformat insa așa cum știe cel mai bine. Sub aparența inocenței personajului Cenușareasa, iubita chef-ului  a servit o porție de roast in stilul caractertic, iar „arsurile” nu vor trece de data aceasta nici dupa miezul nopții.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan și ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat de la Survivor All Stars. „Mi-a transmis”

10:45, 14.05.2024 - Momentul in care Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan s-a numarat printre cele mai emoționante de la Survivor All Stars 2024. Pentru prima oara, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat.„Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibila,…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Catalin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

21:05, 07.04.2024 - Teodora Strezea are 21 de ani și este polițista. A venit la iUmor, deoarece considera ca: „Tot timpul am fost bufonul locului”. Marian Godina i-a dat curaj sa se expuna in fața publicului.

Zodiile care par sfioase, dar sunt pasionale. Te pacalesc cu inocenta lor, dar nu sunt deloc asa

11:00, 30.03.2024 - Semnul zodiacal sub care care ne naștem ne poate influența aspectele vieții, chiar și atunci cand vine vorba de relațiile personale sau cariera. In lumea fascinanta a astrologiei, exista cateva zodii care la prima vedere pot parea nevinovate și sfioase fața de ceilalți, dar ascund o pasiune intensa…

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agațat”

21:55, 17.03.2024 - Cristian Giambașu este un intelectual și un romantic. Acesta a publicat doua carți in limba romana și una in limba engleza. A venit la iUmor sperand ca prin intermediul acestei emisiuni sa-și gaseasca jumatatea.

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum a evoluat relația dintre Ana și Alex de la Mireasa, sezonul 4, dupa terminarea emisiunii. Cat de repede s-au acomodat cei doi: „A fost haos” / VIDEO

16:46, 03.03.2024 - Ana și Alex de la Mireasa, sezonul 4, au format unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din casa "Mireasa". Cei doi au parasit competiția de la Antena 1 casatoriți, iar relația lor a evoluat frumoasa, dupa terminare. Iata ce mai fac cei doi foști concurenți de la Mireasa, dar și cat de repede…


Ce parere ai despre aceasta stire?