Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubita lui Dorian Popa și-a făcut încă o intervenție, după rinoplastie și impantul mamar! Pentru ce a apelat Babs din nou la medicul estetician!

Publicat:

Iubita lui a demonstrat inca o data ca este o fire deschisa in legatura cu schimbarile. Astfel, , cunoscuta in mediul online ca Babs, nu ezita sa apeleze la ajutorul medicului estetician ori de cate ori simte nevoia. Iata ce intervenție și-a facut acum focoasa șatena, dupa rinoplastie și implantul mamar!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Ce a raspuns Dorian Popa cand a fost intrebat daca a inșelat-o pe Claudia Iosif: „Am greșit! Cred ca este de ajuns sa spun asta”

13:10, 18.04.2024 - Dorian Popa rupe tacerea și face noi dezvaluiri despre desparțirea de Claudia Iosif. Cantarețul a recunoscut ca a greșit pe parcursul relației cu fosta iubita. Dupa 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit, insa au decis sa aiba o relație civilizata in continuare. Artistul i-a…

La ce intervenție a apelat Carmen Grebenișan, dupa separarea de Alex Militaru. Cum arata acum influencerița / FOTO

20:40, 26.03.2024 - Carmen Grebenișan a decis sa apeleze la o mica intervenție, dupa ce a anunțat separarea de Alex Militaru. Iata cum arata acum influencerița. Imaginile postate pe o rețea de socializare, dupa vizita la medicul estetician.

Ce afacere de succes a dezvoltat Marisa Paloma dupa ce a caștigat ”Bravo, ai stil!”    

11:55, 22.03.2024 - ”Cea mai stilata femeie din Romania”, conform titlului caștigat la singurul show de moda ”Bravo, ai stil” (Kanal D), jurații au prevestit ca Marisa Paloma va avea succes in ceea ce va face.  Și au avut dreptate, insa acesta a reușit deocamdata in alt domeniu decat cel vestimentar. Spanioloaica cu origini…

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!


Ce parere ai despre aceasta stire?