Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul confirmă moartea unui general în raidul israelian de duminică

Publicat:

, un general al Gardienilor Revoluției, trupele de elita ale armatei iraniene, a fost ucis in raidul lansat de Israel in sectorul sirian al , a confirmat Teheranul.

Alaturi de Allahdadi, au fost uciși și șase membri ai gruparii șiite libaneze Hezbollah, printre care fiul fostului lider militar al organizației, .

&"Un numar de combatanti si forte ale Rezistentei islamice, împreuna cu generalul , au fost atacate de elicoptere ale regimului sionist ce au vizat zona Qouneitra (..) Acest…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul și Israelul pastreaza discreția in ceea ce privește atacul asupra orașului Isfahan

18:10, 19.04.2024 - Explozii au rasunat vineri deasupra unui oraș iranian in ceea ce sursele au descris ca fiind un atac israelian, dar Teheranul a minimizat incidentul și a indicat ca nu are planuri de represalii - un raspuns care pare sa aiba ca scop evitarea unui razboi la nivel regional.

Gardienii Revoluției au sechestrat o nava comerciala avand legaturi cu Israelul in Golf VIDEO

15:10, 13.04.2024 - Fortele speciale maritime ale Gardienilor Revolutiei iranieni, armata ideologica a Republicii Islamice, au sechestrat sambata un portcontainer "cu legaturi" cu Israelul in Golf, a anuntat agentia oficiala Irna, relateaza AFP.

Israelul avertizeaza ca va ataca Iranul daca se razbuna pentru atacul asupra consulatului din Damasc

12:41, 10.04.2024 - Un atac al Iranului asupra Israelului drept razbunare pentru lovitura atribuita Israelului asupra consulatului iranian de la Damasc ar atrage o riposta israeliana asupra teritoriului iranian, a avertizat miercuri, 10 aprilie, ministrul de externe israelian, Israel Katz, citat de EFE, transmite Agerpres.Avertismentul…

Ce face Israel daca Iranul ataca

12:11, 10.04.2024 - Ministrul de externe israelian, Israel Katz, i-a raspuns miercuri liderului suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, care a amenintat statul israelian cu un atac, drept razbunare pentru lovitura atribuita Israelului asupra consulatului iranian de la Damasc, in care au murit sapte membri ai Garzii…

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Iranul va riposta dur impotriva Israelului dupa ce i-a fost atacat consulatul de la Damasc

23:00, 01.04.2024 - Ambasadorul Iranului in Siria, Hussein Akbari, a declarat luni ca Teheranul ii va raspunde cu „duritate” Israelului in urma bombardamentului efectuat mai devreme asupra consulatului iranian la Damasc, soldat cu cel putin opt morti, printre care si un comandant al Gardienilor Revolutiei, transmite agentia…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Israelul a lansat cel mai „adanc” atac in interiorul teritoriului libanez, de cand a inceput razboiul in Gaza

14:10, 26.02.2024 - Israelul a bombardat orașul libanez Baalbek, luni, provocand moartea a doi membri Hezbollah, conform unor surse din aceasta țara, citate de Reuters. Atacul a fost cel mai „adanc” in interiorul teritoriului libanez de cand a inceput razboiul din Gaza, in octombrie 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?