Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis: PSD-ul nu s-a schimbat aseară; rămâne un partid nereformat

Publicat:

a declarat miercuri ca PSD nu s-a schimbat prin recentele modificari facute la conducerea formatiunii si ramane un partid "nedemocratic, nereformat, care nu doreste sa se implice pentru romani, ci pentru propriii baroni locali". "PSD-ul nu s-a schimbat aseara, ca sa nu avem cumva o impresie gresita. PSD-ul este, de o buna vreme incoace, condusa de asa-zisii baroni locali, de baronii pesedisti, si acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost: unii au luat locul altora. Deci, dupa parerea mea, PSD inca nu a inteles nimic din aceste infrangeri electorale si…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vortexul polar și-a schimbat direcția și acum se invarte in sens invers deasupra Arcticii

10:45, 12.04.2024 - La inceputul acestei luni, incalzirea brusca a atmosferei a facut ca vortexul polar din Arctica sa-și inverseze traiectoria. Vartejul de aer rece se invarte acum in direcția opusa, ceea ce a declanșat o cantitate record de ozon și ar putea afecta modelele meteorologice globale, relateaza Science Alert.

Cum s-a schimbat direcția de dezvoltare a Floreștiului. Primarul Pivariu: „Am redus cu 325% numarul de locuințe autorizate”

13:20, 02.04.2024 - Daca in ultimul an de mandat al fostei administrații au fost emise 105 Autorizații de Construire pentru blocuri, in cei 4 ani de mandat ai lui Bogdan Pivariu au fost emise doar 95 de astfel de autorizații.

A presarat drojdie si zahar in gradina. Totul s-a schimbat in doar 5 zile

17:40, 20.03.2024 - Daca ești un gradinar pasionat, știi ca de cele mai multe ori ai nevoie de anumite trucuri pentru a avea o gradina frumoasa. Dar, știai ca iți poți ajuta gradina folosind și anumite ingrediente din bucatarie? Spre exemplu, un pasionat de gradinarit a presarat drojdie si zahar in gradina, iar totul s-a…

„Transfer” de marca pentru AUR Cluj. Unul dintre cei mai vocali consilieri locali din Cluj-Napoca s-a inscris in partid

16:00, 11.03.2024 - Este vorba de Anca Ciubancan, care a devenit membra a Alianței pentru Unirea Romanilor (AUR) Cluj. Ea a fost aleasa consilier local al municipiului Cluj-Napoca pe listele PSD la alegerile locale din 2020. In urma cu un an, a fost exclusa din partid in urma unui scandal monstru.

Aroganta lui Adrian Mutu, dupa CFR Cluj – Hermannstadt 1-0: „Lucrurile s-au schimbat in bine dupa venirea mea!” Ce a spus de FCSB

00:01, 09.03.2024 - Aroganta lui Adrian Mutu, dupa CFR Cluj – Hermannstadt 1-0. Antrenorul ardelenilor a spus ca lucrurile la echipa s-au schimbat in bine dupa venirea sa. CFR Cluj poarte termina pe locul 2 sezonul regular, daca FCSB se va impune in derby-ul cu Rapid. Mutu a anuntat ca CFR Cluj nu renunta la titlu, chiar…

Toni Grebla explica modul in care aleșii locali pot migra la alt partid fara sa piarda mandatul

20:51, 08.03.2024 - Președintele Autoritații Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla, a explicat de ce a fost necesara legislație pentru ca aleșii locali sa poata migra de la un partid la altul fara sa piarda mandatul in aceasta sesiune de alegeri, din 9 iunie.

Președintele AEP, explicatii cu privire la modul in care aleșii locali pot migra la alt partid fara sa piarda mandatul

19:41, 08.03.2024 - Președintele Autoritații Electorale Permanente (AEP), Toni Grebla, a explicat de ce a fost necesara legislație pentru ca aleșii locali sa poata migra de la un partid la altul fara sa piarda mandatul in aceasta sesiune de alegeri, din 9 iunie.


Ce parere ai despre aceasta stire?