Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţii DEVASTATOARE în Marea Britanie. Sute de persoane au fost evacuate

Publicat:

Principala regiune afectata a fost plasata in alerta roșie de catre serviciul național de meteorologie () care a indemnat populația "sa ia masuri pentru a ramane in siguranța".

Peste 300 de alerte au fost lansate in comitatele Lancashire și Yorkshire, respectiv in nord-vestul și nord-estul Angliei, dintre care peste 30 avertizau inundații potențial catastrofale.

"Este din ce in ce mai rau, ploua foarte puternic de noaptea trecuta", a declarat un locuitor din Todmorden (Yorkshire), .

"Este pur și simplu infricoșator", a descris la randul ei ,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Marea Britanie nu are obiecții privind folosirea armelor sale pentru a lovi in Rusia, spune Cameron

11:30, 03.05.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron a promis, joi, in contextul vizitei sale la Kiev, ajutor militar anual pentru Ucraina in valoare de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) „atata timp cat este nevoie”.

Marea Britanie ofera Ucrainei un nou ajutor militar, inclusiv rachete cu raza lunga de acțiune Storm Shadow

19:15, 23.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak l-a informat marti, la telefon, pe presedintele ucrainean Volodimir Zelenski ca Londra va trimite Kievului un nou pachet de ajutor militar, in valoare de 500 de milioane de lire sterline (580 de milioane de euro), care va include mai ales vehicule blindate și rachete cu…

Benjamin Netanyahu respinge ”acuzatii de foamete” in Fasia Gaza

16:45, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezmintit miercuri orice ”acuzatie” de foamete in Fasia Gaza si a reiterat ”dreptul” Israelului de a se ”proteja”, in cadrul unor intalniri cu ministrii de Externe britanic David Cameron si german Annalena Baerbock, la Ierusalim, relateaza AFP, potrivit news.ro.

SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

10:50, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax. Șeful…

David Cameron nu vrea ca Marea Britanie sa trimita trupe in Ucraina: „Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin”

17:40, 09.03.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, si-a exprimat opozitia fata de trimiterea de trupe occidentale in Ucraina, chiar si pentru a forma acolo soldati, intr-un interviu pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung publicat sambata.

Marea Britanie pune la dispoziția Ucrainei activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit. UE nu pare sa sprijine inițiativa

14:25, 06.03.2024 - Marea Britanie este „pregatita sa imprumute Ucrainei toate activele inghețate ale bancii centrale ruse din Regatul Unit”, a declarat ministrul de Externe al Regatului Unit, David Cameron. El a precizat ca aceste active vor fi folosite ca garanție pentru plata reparațiilor, la sfarșitul razboiului.

O companie energetica din Marea Britanie face prapad: deși a primit subvenții ecologice, arde lemnul din unele dintre cele mai prețioase paduri din lume

05:41, 03.03.2024 - O companie energetica care a primit subvenții ecologice in valoare de 6 miliarde de lire sterline din Marea Britanie a continuat sa arda lemn din unele dintre cele mai prețioase paduri din lume, informeaza BBC. Documentele obținute de Panorama arata ca Drax a luat lemn din paduri rare din Canada,…

SUA, Marea Britanie si Germania susțin public candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Va fi „un secretar general excelent”

08:55, 23.02.2024 - Premierul olandez Mark Rutte este sustinut public de trei din cele mai importante tari ale aliantei nord-atlantice pentru a-i urma lui Jens Stoltenberg la șefia NATO, in plin razboi ruso-ucrainean. Potrivit AFP, Rutter este favoritul Statelor Unite, Marii Britanii si Germaniei la conducerea NATO. La…


Ce parere ai despre aceasta stire?