Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interpretare MAGISTRALĂ la "America's Got Talent". Vocea INCREDIBILĂ a unei puştoaice de 10 a impresionat milioane de oameni (VIDEO)

Publicat:

, o pustoaica in varsta de 10 ani din Nevada, a reusit sa impresioneze juriul si publicul la concursul "America's ".

In momentul in care a inceput sa cante, publicul a inceput sa aplaude frenetic, iar juriul a ramas de-a dreptul uluit.

a interpretat piesa "House of the rising sun" de la Animals.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA vor cheltui 98 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea gripei aviare de la vaci la oameni

11:31, 12.05.2024 - Administratia Biden va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva raspandirii gripei aviare in randul vacilor de lapte, in cea mai recenta incercare a guvernului de a limita focarele care au alimentat ingrijorarile legate de infectiile umane cu virusul H5N1, transmite Reuters.

„Obișnuiam sa traiesc ca un star rock”. Un escroc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a inșelat milioane de oameni

08:05, 17.04.2024 - Un escroc canadian a escrotat peste 175 de milioane de dolari de la victimele sale din America de Nord printr-o „schema masiva de frauda psihica prin corespondența”. Acesta a fost condamnat in urma acestei infracțiuni la 10 ani de inchisoare, informeaza The Guardian. 

EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit

15:20, 08.04.2024 - Pe data de 8 aprilie, milioane de oameni din America de Nord se vor bucura de un eveniment rar: o eclipsa totala de Soare. The post EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit first appeared on Informatia Zilei .

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

O eleva de clasa a IV-a din Dambovița a cucerit juriul și a ridicat publicul in picioare la „Romanii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

21:35, 16.03.2024 - Edina Neagu este un alt copil foarte talentat din județul Dambovița care a uimit juriul și publicul in preselecțiile celei mai vizionate emisiuni din aceasta perioada, Romanii au talent, difuzata de postul național ProTv. Edina este din comuna Varfuri și, la 10 ani, este pasionata de muzica, in special…

Povestea incredibila a șoferului din Pitești care a caștigat 7,3 milioane de euro la 6/49

18:01, 06.03.2024 - Intr-o seara de duminica care a intrat deja in analele Loteriei Romane, un roman obișnuit și-a vazut visul transformat in realitate: a caștigat un premiu colosal, in valoare de 7,32 milioane de euro, la Loto 6/49. Deși extragerea a avut loc in data de 25 februarie 2024, evenimentul a captat atenția…

Siegfried Muresan: Anul trecut, peste 12 milioane de persoane au zburat din Romania spre sau dinspre Spatiul Schengen

12:56, 02.03.2024 - Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a explicat ca 12 milioane de romani au folosit, numai anul trecut, zboruri spre si dinspre Spatiul Schengen. El a afirmat ca spera ca Romania sa obtina cat de curand aderarea deplina la Schengen, dar a admis ca discutiile pe acest subiect vor avea loc in…

„S-a nascut o noua stea a muzicii populare”, dambovițeanul Arsenie Țiple. La 13 ani, a impresionat publicul și juriul de la „Romanii au talent”

12:30, 02.03.2024 - Vineri, 1 martie, a urcat pe scena sezonului 14 „Romanii au talent” (RAT) unul dintre cei mai talentați elevi ai clasei de canto a Școlii Populare de Arte „Octav Enigarescu” din Targoviște. RAT este cel mai urmarit show de televiziune, difuzat de postul național ProTV. La 13 ani, Arsenie Țiple, din…


Ce parere ai despre aceasta stire?