Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Institutul Schiller cere să se analizeze cauzele economice ale războiului din Ucraina

Publicat:

cere sa se analizeze cauzele economice ale razboiului din Ucraina, nu doar cauzele sale strategice. „Indiferent cum ies negocierile ruso-ucrainene, avem nevoie de o abordare a cauzelor strategice și economice ale conflictului”, considera . In urma acestei analize se poate lucra „pentru o noua arhitectura de securitate și dezvoltare”. este un think tank internațional cu filiale in Germania, Franța, Suedia și SUA. propune o noua paradigma in relațiile internaționale, bazata pe cooperare, nu pe concurența. Urmarește Romania…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul lui Ben Wallace cu privire la inghețarea razboiului din Ucraina: „Rusia s-ar reinarma și ar face ce a facut dupa 2014”

10:30, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, preluata de Agerpres.Ben Wallace a comentat ideea „inghetarii"…

Avertismentul lui Ben Wallace cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina:”Rusia s-ar reinarma si ar face ce a facut dupa 2014″

10:10, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, preluata de Agerpres.Ben Wallace a comentat ideea "inghetarii"…

Romania ia un nou imprumut! BEI a aprobat o finanțare de 5,5 miliarde de euro pentru mai multe state

13:06, 22.03.2024 - Consiliul de administratie al Bancii Europene de Investitii (BEI) a aprobat o noua finantare de 5,5 miliarde euro pentru a stimula investitiile in afaceri, pentru a valorifica energia curata, a moderniza scolile, a extinde transportul durabil si a combate incendiile forestiere. Consiliul de Administratie…

Romania si alte sapte state din UE cer noi sanctiuni contra Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

20:40, 29.02.2024 - Opt state membre ale UE, respectiv Romania, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Letonia, Lituania, Polonia si Suedia, au cerut noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa moartea opozantului Aleksei Navalnii, relateaza joi agentia EFE, citata de Agerpres."Moartea lui Navalnii este un alt semnal al represiunii…

Iohannis a promulgat legea privind recunoașterea reciproca a studiilor de catre Romania și Ucraina

14:55, 23.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat astazi trei legi, una privind domeniul Transporturilor, una privind fondurile europene și cea privind recunoașterea reciproca a studiilor intre Romania și Ucraina. Potrivit unui comunicat de presa al Administrației Prezidențiale, remis cotidianului național “Romania…

Reuniunea miniștilor de externe G7, sambata, consacrata crizelor internaționale

08:10, 17.02.2024 -  Ministrul italian de externe, Antonio Tajani, va deschide reuniunea care va avea loc in cadrul Conferintei de securitate de la Munchen, in sudul Germaniei, "cu o discutie despre criza din Fasia Gaza si efectele acesteia in Orientul Mijlociu", potrivit unui comunicat al ministerului italian dat publicitatii…

Ce sunt acordurile de securitate discutate de Ucraina cu aliații, inclusiv cu Romania. Acordul cu Marea Britanie are și anexe secrete

12:40, 16.02.2024 - Germania și Franța urmeaza sa semneze vineri acorduri bilaterale privind angajamente de securitate cu Ucraina, președintele ucrainean Volodimir Zelenski urmand sa se intalneasca cu Macron și Scholz. Ucraina, aflata in razboi cu Rusia, discuta cu un grup tot mai larg de tari pentru a conveni cu acestea…

Florin Barbu, Agricultura: 5-6% din terenul agricol din Romania este nelucrat

22:56, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca in Romania, foarte puțin teren agricol este nelucrat, doar undeva la 5- 6%, restul este cultivat, pentru ca fermierii primesc subvenție. Florin Barbu susține ca, saptamana viitoare, Comisia Europeana ar urma sa ia o decizie cu privire la cele doua derogari…


Ce parere ai despre aceasta stire?