Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înregistrări din februarie în care Trump recunoștea cât de periculos este noul coronavirus. "Am vrut mereu să diminuez pentru că nu vreau să creez panicĂ"

Publicat:

Presedintele SUA admitea înca din februarie, rezulta din anumite înregistrari, ca a minimalizat intentionat gravitatea situatiei create de noul coronavirus pentru a evita panica, potrivit unei carti care va fi publicata de jurnalistul , relateaza dpa.

''Am vrut mereu sa diminuez. Înca fac acest lucru pentru ca nu vreau sa creez panica'', a spus Trump, potrivit unor extrase din carte publicate de cotidianul . Înregistrari audio ale interviurilor publicate în carte sunt disponibile pe site-ul CNN.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump promite magnatilor petrolului ca va anula politicile de mediu ale lui Biden

08:55, 10.05.2024 - Donald Trump, candidatul dreptei americane la presedintie, le-a promis patronilor companiilor petroliere ca va anula politicile de mediu ale presedintelui Joe Biden daca va fi ales in noiembrie, a informat joi Washington Post. Magnatul republican le-a mai sugerat cu aceeasi ocazie sa stringa nu putin…

Actorul Robert de Niro il ataca din nou pe Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca vreodata, Doamne fereste, va deveni din nou presedinte”

16:06, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind „bolnav” si un „monstru”, scrie news.ro .

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Marian Vanghelie, acuzații grave: „Oamenii lui Piedone schimba pareri și opinii cu Coldea și ai sai”

18:30, 29.04.2024 - Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5 si-a depus luni, 29 aprilie, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Fostul primar PSD spune ca prioritatea sa numarul unu sunt instituțiile de invațamant și ca o situație așa grea in școlile și gradinițele din Sectorul 5 "nu a fost niciodata",…

Focar de NOROVIRUS la liceul din Timișoara unde elevii și profesorii au ajuns la spital, intoxicați. Cat de periculos este virusul?

09:55, 04.04.2024 - Doctorii din Timisoara au aflat de ce zeci de elevi si de profesori de la Liceul Loga au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara. Trei dintre elevi au iesit pozitivi la Norovirus, care provoaca gastroenterita.

Mike Pence, fostul vicepreședinte al lui Trump, a anunțat ca nu il va susține la prezidențiale: „Cuvintele sale nesabuite mi-au pus in pericol familia”

00:01, 16.03.2024 - Donald Trump nu va primi votul fostului vicepresedinte al SUA, Mike Pence, in cursa pentru un nou mandat la Casa Alba. Pence a anuntat vineri ca nu il va sprijini pe omul de afaceri republican la alegerile prezidentiale din noiembrie, scrie AFP, citata de Agerpres.„Nu va va surprinde, nu o sa-l sustin…

Viktor Orban și Donald Trump se intalnesc vineri, in Florida. Liderul ungar considera ca doar republicanul poate aducea pacea in Ucraina

18:35, 04.03.2024 - Premierul naționalist ungar Viktor Orban se va intalni vineri, 8 martie, cu fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, fata de care si-a manifestat din nou sprijinul pentru scrutinul prezidential din noiembrie, scrie luni Reuters, potrivit Agerpres.Intalnirea dintre cei doi va avea loc in Florida.Viktor…

Psiholog american celebru: 'Trump este un bolnav mintal periculos, cu trasaturi paranoide!'

06:50, 27.02.2024 - Despre starea de sanatate a lui Joe Biden se discuta mult in Statele Unite! Actualul președinte al SUA a facut in timp mai multe gafe, care au starnit atenția specialiștilor din domeniu. Insa el nu a fost singurul analizat, ci și fostul președinte Donald Trump, care are acum șanse sa devina din nou…


Ce parere ai despre aceasta stire?