Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Injurata si scuipata de primar./ Se vinde masina lui Vadim./ Pelerinaj de sf Dumitru

Publicat:

Primarul comunei sucevene a scuipat si a injurat o batrana care venise sa-i ceara ajutorul.***** Masina lui este de vanzare! Ca sa obtina pretul cerut, familia il informeaza pe posibilul cumparator ca limuzina l-a plimbat pe tribun!***** , mii de oameni au stat ore in sir la rand pentru a se ruga la moastele depuse pe .

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Primarul de Boldurești tace, la aproape 3 luni dupa ce l-ar fi ucis cu mașina pe Mihai, un copil de 14 ani: „Face trimitere la starea sa de sanatate”

16:15, 12.05.2024 - Primarul de Boldurești, care l-ar fi lovit mortal cu mașina de serviciu pe Mihai, un copil de14 ani, la Nisporeni, apoi ar fi fugit de la fața locului și ar fi incercat sa ascunda urmele crimei, nu a facut nicio declarație publica privind vina sau nevinovația sa. Din 19 februarie, cand a murit adolescentul,…

Deputatul Șoldan a declarat la Cornu Luncii ca primarul Gheorghe Fron are cele mai multe ...

16:35, 25.04.2024 -  Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a declarat la Cornu Luncii ca primarul acestei comune, Gheorghe Fron, este primarul cu cele mai multe proiecte din județ. Prezent la o intalnire cu locuitorii din Cornu Luncii, Gheorghe ...

Bancnota veche care se vinde cu 15.000 de euro. E tare valoroasa, sigur o mai ai pe acasa. Așa faci bani de vacanța

17:45, 24.04.2024 - Te-ai gandit vreodata ca o bancnota poate costa cat o mașina sau chiar cat o casa? Ei bine, afla ca un ban vechi se vinde pe Internet cu 15.000 de euro. Daca o ai pe casa, ai dat lovitura, pune-o imediat la vanzare. Bancnota care costa cat o mașina Pe internet, in ultima perioada, au […] The post Bancnota…

Primarul de Bolduresti, care l-a ucis cu mașina pe Mihai, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

18:55, 19.04.2024 - Primarul de Boldurești, care a fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest inca penru 30 de zile. Anunțul in acest sens a fost facut de Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale.

A incercat sa intoarca mașina in drum, peste linia continua, iar manevra l-a costat viața

16:20, 25.03.2024 -  Un barbat in varsta de 65 de ani, din satul Braiești, comuna Cornu Luncii, și-a pierdut viața in accidentul care s-a produs luni dimineața, pe DN 2E, Spatarești-Gura Humorului. Ancheta poliției arata ca localnicul care a decedat a platit cu viața manevra prin care a incercat sa intoarca ...

Primarul de Bolduresti, care l-a ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:25, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Prețul de lux cu care se vinde „Tesla de Cluj”, prima mașina electrica made in Romania VIDEO

12:50, 20.03.2024 - Prototipul primei mașini electrice concepute și produse in Romania, la Cluj, se vinde cu 450.000 de euro. Mașina are o autonomie de 300 de kilometri și este o bijuterie tehnologica cu motoare in roți, oglinzi retrovizoare inlocuite cu camere video, portiere cu senzori.


Ce parere ai despre aceasta stire?