Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​INFOGRAFIC INTERACTIV Care e raza de actiune a rachetelor Nord Coreene?

Publicat:

Coreea de Nord are cea de-a patra armata ca marime, dupa China, SUA si India. In ciuda faptului ca armamentul pe care il detine este cu cateva generatii in urma, Phenianul detine cantitati importante de arme chimice si biologice, la care se adauga mai multe posibile focoase nucleare si mai multe tipuri de rachete capabile sa loveasca tinte din Pacific si poate chiar Alaska. Care sunt zonele cele mai expuse unui atac balistic? Unde sunt pozitionate sistemele de interceptare ale tarilor vizate? Aflati din infograficul interactiv HotNews.ro!

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Topul bugetelor militare. Unde se afla Romania

19:10, 12.04.2024 - Topul bugetelor militare Bugetele militare globale au atins un maxim istoric de 2,2 trilioane de dolari, potrivit datelor publicate de Institutul Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI), al optulea an consecutiv de creștere. Și este vorba despre anul 2022, estimandu-se ca in anul 2023…

SUA și Japonia pregatesc cea mai importanta imbunatațire din ultimii 60 a pactului lor de securitate, pentru a contracara China și Phenianul

21:25, 24.03.2024 - SUA și Japonia planuiesc cea mai importanta imbunatațire a alianței lor de securitate din 1960 incoace, cand cele doua țari au semnat un tratat de aparare reciproca, relateaza duminica, 24 martie, Financial Times (FT), potrivit Reuters.Președintele american Joe Biden și premierul japonez Fumio Kishida…

Occidentul deplange victoria electorala a lui Putin, China și India promit legaturi mai stranse

21:20, 18.03.2024 - Guvernele occidentale s-au aliniat luni pentru a condamna victoria zdrobitoare a lui Vladimir Putin in alegeri, pe care au calificat-o drept nedreapta și nedemocratica, insa China, India și Coreea de Nord l-au felicitat pe veteranul lider rus pentru ca și-a prelungit domnia cu inca șase ani, noteaza…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

Cadoul trimis de Putin lui Kim Jong Un. Phenianul a reacționat: Este o demonstrație clara a relațiilor personale speciale dintre liderii de varf

08:40, 20.02.2024 - Cadoul de la VladimirPutin a fost transmis lui Pak Jong Chon, secretarul Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK), și lui Kim Yo Jong, director adjunct al departamentului al Comitetului Central WPK de catre partea rusa la data de 18 februarie, relateaza HotNews.ro.Potrivit sursei…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…

Dragoș Damian: Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie

08:15, 17.02.2024 - Criza și conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili din Țarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?