Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident pe aeroportul London City. Un fost ciclist paralimpic a urcat pe acoperişul unui avion pregătit de decolare (VIDEO)

Publicat:

Un protestatar s-a urcat pe acoperisul unui avion, iar altul a forțat un avion sa se intoarca pe pista, in timp ce activiștii pentru schimbarile climatice au luat cu asalt aeroportul , ceea ce a provocat o intrerupere a zborurilor, potrivit Reuters, citat de digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Panica pe aeroportul Heathrow din Londra! Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista

10:30, 07.04.2024 - Incident pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion Boeing s-a ciocnit cu o aeronava de la British Airways, la sol. Impactul nu a fost unul major, dar a creat panica in urma celor intamplate. Echipele tehnice ale celor doua companii urmeaza sa faca mai multe verificari.

„Este NATO pregatit pentru un conflict deschis cu Rusia?”: Moscova spune ca relațiile cu blocul militar sunt la un nivel „zero critic”

11:21, 04.04.2024 - Relațiile dintre Rusia și NATO se inrautațesc, dar Moscova nu are nicio intenție de a intra intr-un conflict cu o țara NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Alexander Grușko, intr-un comentariu facut pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a Alianței Nord-Atlantice, scrie Reuters, potrivit…

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Un avion Boeing a pierdut o parte din fuzelaj, la doua luni dupa un incident similar

23:05, 16.03.2024 - Un avion Boeing a pierdut o bucata din fuzelaj in timpul zborului, la doua luni dupa un incident similar care a declanșat anchete privind standardele de siguranța și de calitate ale acestor aeronave in procesul de producție, potrivit spotmedia.ro. Administratia Federala a Aviatiei din SUA investigheaza…

Un nou incident deasupra Marii Negre - Rusia a trimis de urgența un avion de vanatoare

19:15, 06.03.2024 - Un nou incident deasupra Marii Negre - Rusia a trimis de urgența un avion de vanatoareRusia a ridicat de la sol miercuri un avion de lupta Su-30 pentru a escorta doua aeronave britanice Typhoon si unul RC-135 de recunoastere deasupra Marii Negre, a anuntat Ministerul rus al Apararii, transmite Reuters,…

Incident șocant! Aripa unui avion s-a rupt, dupa decolare. Aeronava se afla la mii de metri inalțime. Pasagerii și-au vazut moartea cu ochii / VIDEO

09:10, 22.02.2024 - Un nou incident aviatic a șocat pe toata lumea. Aripa unui avion s-a rupt, la scurt timp dupa ce a decolat. Pasagerii au privit ingroziți cum aripa se dezintegreaza și și-au vazut moartea cu ochii. In acel moment, aeronava se afla deja la mii de metri inalțime, caci decolase de mai mult timp.

KAAN, primul avion de vanatoare fabricat in Turcia, a intreprins primul zbor VIDEO

14:16, 21.02.2024 - Primul avion de lupta turcesc de productie interna, denumit KAAN, a intreprins miercuri primul sau zbor, in cadrul eforturilor Ankarei de a-si moderniza aviatia militara, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cazul de dopaj al rusoaicei Kamila Valieva - Patinatoarea a dat vina pe un desert pregatit de bunicul ei

11:25, 08.02.2024 - Patinatoarea rusa Kamila Valieva, suspendata 4 ani pentru dopaj, a pus testul sau cu rezultat pozitiv pe seama unui desert cu capsuni pregatit de bunicul ei pe un tocator pe care acesta il folosea pentru a-si zdrobi pastilele, a anuntat miercuri Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?