Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident mortal în Austria. Un copil de 13 ani din România a murit, după ce a căzut în gol de la geamul unui hotel / FOTO

Publicat:

O excursie cu școala in Austria s-a transformat intr-o adevarata tragedie pentru un grup de romani. Unul dintre elevi a murit, dupa ce a cazut in gol in gol de la geamul hotelului in care era cazat. Adolescentul de 13 ani din Romania nu a mai putut fi salvat de medici.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Un copil de doar 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei

18:25, 20.03.2024 - Tragedie in aceasta dupa-amiaza, in localitatea aradeana Vasile Goldiș. Un copil in varsta de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de colectare a apei aflat in curtea unei case „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor…

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Tragedie in Bistrița Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, dupa ce ar fi baut mai multe energizante

11:05, 22.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, in urma cu puțin timp, in Bistrița-Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Adolescentul ar fi consumat mai multe energizante. Iata cum s-a intamplat totul!

(VIDEO) Un copil de 9 ani a fost arestat pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei

06:20, 21.02.2024 - Un copil de 9 ani a fost arestat in nordul Utah pentru ca a impușcat mortal in cap un membru al familiei, a anunțat ieri poliția. Ofițerii de poliție al orașului Tooele, situat la 56 de kilometri sud-vest de Salt Lake City, au fost trimiși la domiciliul familiei vineri seara. Au primit informații ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?