Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În sectoarele Capitalei vor fi organizate tradiționalele iarmaroace de Paști. Adresele vizate

Publicat:

In sectoarele Capitalei vor fi organizate tradiționalele iarmaroace de Paști, unde vor fi comercializate: pasca, cozonac și alte produse alimentare specifice sarbatorii. Acestea vor activa in parioada 20-23 aprilie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul de Paște al primarului capitalei

09:50, 05.05.2024 - Primarul general al municipiului Chișinau, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de Paște, noteaza Noi.md. "Sarbatorile de Paști sint cele mai luminate, frumoase și așteptate de noi toți. In aceasta perioada, ne ducem la parinți și ii așteptam pe cei dragi acasa. Primaria municipiului Chișinau va dorește sarbatori…

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

In Chișinau se simte atmosfera sarbatorilor pascale

21:05, 30.04.2024 - In Chișinau se simte atmosfera sarbatorilor pascale. Tradiționalele decorațiuni specifice sarbatorilor de Paști - instalații sub forma de oua, figurine de ingeri, luminari și flori sint amenajate in toate sectoarele Capitalei.

In capitala vor fi organizate mai multe tirguri cu produse autohtone

21:05, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekend-ul: 30 - 31 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și tirguri cu produse și marfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.…

Doua zile de targ in capitala: Producatorii autohtoni iși scot marfa la vanzare, in weekend. Vezi adresele

19:25, 22.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekend-ul: 23 - 24 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și targuri cu produse și marfuri autohtone. Potrivit responsabililor, acțivitațile au scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei…

Lucian Romascanu (PSD) spune ca miercuri se vor cunoaste si numele candidatilor la sectoarele Capitalei

20:26, 19.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca miercuri se vor cunoaste si numele candidatilor la sectoarele Capitalei, insa in evenimentul care va avea loc va fi prezentat doar candidatul la Capitala, medicul Catalin Cirstoiu.

Iarmaroace cu produse autohtone in capitala: Vezi unde vor fi organizate

09:35, 16.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in weekendul: 16 - 17 martie 2024, in sectoarele capitalei vor fi desfașurate diverse iarmaroace și targuri cu produse și marfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producatorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

Distrigaz Sud Retele a sistat furnizarea gazului pe mai multe strazi din sectoarele 1 si 5 ale Capitalei, din cauza unei ”disfunctionalitati”

11:10, 01.03.2024 - ”Ca urmare a unei disfunctionalitati constatate in cadrul sistemului de distributie a gazelor naturale amplasat la limita sectoarelor 1 si 5 din municipiul Bucuresti, ce a afectat 12 strazi din zona Sf. Constantin – Mihail Kogalniceanu, pentru a pune in siguranta consumatorii, Distrigaz Sud Retele a…


Ce parere ai despre aceasta stire?