Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Norvegia, grădiniţele au fost redeschise. Ce reguli de prevenire împotriva COVID-19 trebuie respectate

Publicat:

d, , a facut public un ghid care trebuie respectat atat de educatori, cat si de copii si parinti pentru a preveni raspandirea noului coronavirus. Printre altele institutia a impus ca in clase sa nu fie mai mult de 6 copii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca iși retrage vaccinul impotriva Covid-19 din toate țarile

09:35, 08.05.2024 - Compania farmaceutica AstraZeneca a anuntat marti ca a initiat retragerea la nivel mondial a vaccinului sau anti-COVID-19 din cauza unui "surplus de vaccinuri actualizate disponibile", relateaza Reuters, conform News.ro.

AstraZeneca retrage vaccinul sau impotriva COVID-19 la nivel mondial. Care este motivul

09:30, 08.05.2024 - Decizia de retragere la nivel global a serului anti-COVID-19 Vaxzevria, produs de AstraZeneca, a fost luata de compania farmaceutica anglo-suedeza din cauza existenței unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.In același timp, compania a decis…

Cum a contribuit pandemia la explozia numarului de copii obezi

18:15, 03.05.2024 - Pandemia de coronavirus a provocat indirect o creștere brusca a numarului de copii suferinzi de obezitate, a transmis recent Organizația Mondiala a Sanatații.  Masurile de prevenție a Covid-19 i-au obligat pe oameni sa se izoleze in case. Pentru aproximativ o treime dintre copii, acest lucru a fost…

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Dieta Elenei Gheorghe. Artista se menține de ani de zile intr-o forma de invidiat urmand cateva reguli. „Prefer sa renunț la partea asta”

12:40, 19.04.2024 - Elena Gheorghe are 38 de ani și este mama a doi copii. Artista a avut intotdeauna o silueta impecabila și asta pentru ca a urmat cateva reguli culinare importante. Vedeta a dezvaluit recent care este secretul ei.„Secretul... mult sport! Mancare curata și vibe bun. Prefer sa nu mananc dulciuri și sa…

Noile reguli pentru acordarea burselor școlare. Apare bursa de reziliența. Cine o va primi și ce valoare are

15:40, 28.03.2024 - Criteriile pentru acordarea burselor școlare se schimba, din toamna, conform anunțului facut de Ministrul Educației, Ligia Deca. Noile reguli pentru acordarea burselor școlare vor fi introduse de anul viitor, iar printre noutați se afla și bursa de reziliența. Modificari privind bursele școlare pentru…

Noi reguli la acordarea burselor școlare, din toamna. Apare bursa de reziliența

16:30, 25.03.2024 - Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat luni ca, incepand de anul școlar viitor, vor fi introduse noi reguli la acordarea burselor pentru elevi, printre noutați fiind bursa de rezilienta.

Crestinii ortodocsi incep luni Postul Paștelui. Ce reguli trebuie respectate

11:10, 18.03.2024 - Incepe Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși, luni, 18 martie. Acesta reprezinta o perioada de pregatire duhovniceasca pentru Praznicul Invierii Domnului, care va fi sarbatorit anul acesta in data de 5 mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?