Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Arabia Saudită, o mireasă i-a cerut mirelui să facă testul COVID-19

Publicat:

O mireasa d i-a cerut mirelui in ziua nunții sa prezinte rezultatul testului pentru coronavirus, temindu-se de o posibila infectare de la viitorul soț, a declarat luni ziarul saudit Al-Okaz. Dupa cum scrie ria.ru, potrivit publicației, mireasa a cerut de la mire sa-i prezinte rezultatele analizei la COVID-19 chiar inainte de ceremonia de inscriere. Ea a spus ziarului ca

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Khaled a fost eliminat! Concurentul și-a dorit sa se intoarca la fetița lui: ”Nu s-a vazut totul” / VIDEO

20:10, 29.03.2024 - Inca un concurent a plecat acasa din casa Mireasa! Khaled a parasit emisiunea și este nerabdator sa se intoarca la fetița lui, care il așteapta! Eliminarea concurentului a starnit mai multe discuții și chiar și el crede ca au existat mai mulți factori care au facut ca acest lucru sa se intample.

I-a promis ca-i va fi mireasa, dar l-a lasat fara apartament: O femeie, condamnata și obligata sa intoarca 1,5 mil. lei „mirelui”

14:40, 27.03.2024 - O femeie de 37 de ani a fost condamnata la ani grei de pușcarie și a fost obligata de instanța sa intoarca unui barbat 1,5 milioane de lei prejudiciu material și moral. Barbatul, care muncea peste hotarele țarii, susține ca femeia a „abuzat de increderea sa”, i-a promis ca se va casatori cu el, dar…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Cum alegi sandalele de mireasa? Iata cateva sfaturi!

16:21, 26.02.2024 - Alegerea rochiei de mireasa, a pantofilor sau sandalelor și a accesoriilor este unul dintre cele mai importante și emoționante momente pentru orice mireasa. In ultimii ani, tendințele in moda au devenit din ce in ce mai indraznețe, permițand mireselor sa opteze pentru ținute care reflecta nu doar frumusețea…

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.


Ce parere ai despre aceasta stire?