Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În această săptămână se deschide, una din cele mai complexe expoziții găzduite de Cazarma U din Timișoara

Publicat:

Ultimele patru saptamani ale proiectului „dupa SCULPTURA/SCULPTURA dupa”, care a avut, de-a lungul anului, o serie de evenimente in in spațiul Cazarmei U din Timișoara, vine sa implineasca promisiunea trecerii dincolo de limite a sculpturii. Una din cele mai complexe expoziții gazduite in acest an de Cazarma U este „Nopți in Bengal: Imaginația romantizata a […] aceasta saptamana se deschide, una din cele mai complexe expoziții gazduite de Cazarma U din Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gustav Klimt la Timișoara. Mai multe expoziții imersive itinerante ajung in toamna in orașul de pe Bega

14:15, 11.04.2024 - MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București, va organiza expoziții itinerante in Cluj-Napoca, Iași și Timișoara in cadrul proiectului MINA Pop-Up. Una dintre expoziții este dedicata pictorului Gustav Klimt.

Pasajul Solventul din Timișoara intra in faza de strapungere a solului. Este una dintre cele mai complexe investiții FOTO

12:55, 08.04.2024 - Unul dintre cele mai asteptate proiecte de infrastructura din Timisoara este realizarea pasajul Solventul, alaturi de podul peste Bega, care va putea face posibila circulatia intre doua cartiere, Ronat si Iosefin, intrerupta de cale ferata.

Palatul Apelor din Timișoara, redeschis publicului amator de expoziții de pictura

17:00, 18.03.2024 - Administrația Bazinala de Apa Banat redeschide pentru public porțile Palatului Apelor din Timișoara cu un eveniment cultural. Este vorba despre o noua expoziție de pictura, in cadrul manifestari „APA-Interferențe culturale”, aflata la a doua ediție.

In amintirea lui Sorin Barca, unul din cei mai cunoscuți ingineri de sunet din Timișoara

12:15, 13.03.2024 - Comunitatea muzicala din Timișoara iși amintește astazi de Sorin Barca, unul din cei mai cunoscuți maeștri ai sunetului din Timișoara, in ziua in care acesta ar fi trebuit sa implineasca 65 de ani. Cunoscut ca inginer de sunet (sunetist, mai popular), in spatele mixerului, ca DJ și ca profesor de cursuri…

Noua Maternitate Bega din Timișoara s-ar putea deschide in iunie, cu „servicii mai bune ca la privat, dar gratuite”

12:00, 11.03.2024 - Autoritațile județene au finalizat luni, 11 martie, recepția noii maternitați Bega, ridicata in apropiere de Spitalul Județean din Timișoara. Primii bebeluși ar putea fi aduși pe lume aici din iunie.

Județul care se dezvolta cu viteza fulgerului: inclusiv Ikea va deschide un nou magazin in zona

23:00, 08.03.2024 - Suedezii de la Ikea au deja 3 magazine in Romania, doua in București și unul in Timișoara, iar acum au in plan sa construiasca inca un magazin in Iași. Noul magazin Ikea va fi construit in ”capitala Moldovei”, Iașul fiind unul dintre județele din Romania cu o dezvoltare fulminanta, dat fiind ca va fi…

Se deschide Punctul Muzeal de la Parța. Poate fi vizitat doar in weekend

17:40, 06.03.2024 - Chiar de Ziua Femeii, in comuna Parța se deschide Punctul Muzeal ce aparține de Muzeul Național al Banatului din Timișoara. Din lipsa de personal, va putea fi vizitat doar in weekend sau la cerere de catre grupuri in timpul saptamanii.

Noua Clinica ORL din Timișoara se deschide in cateva luni. Construcția e „aproape gata”

11:00, 24.02.2024 - Potrivit primarului Dominic Fritz, noua clinica ORL din Timișoara este „aproape gata”, urmand dotarea acesteia cu echipamente medicale. Lucrarile la noua cladire au inceput in urma cu aproape doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?