Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilan Șor anunță că organizează zboruri spre casă pentru moldovenii din Israel: Teroriștii Hamas, ca niște monștri, au invadat țara

Publicat:

Ilan Șor indeamna moldovenii, care au ramas blocați in Israel și nu pot face legatura cu ambasada țarii noastre, sa-i scrie pentru a-i ajuta cu organizarea zborurilor spre casa. Asta dupa ce țara a fost atacata de Hamas.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum ar putea fi extradat Ilan Șor din Rusia. Republica Moldova nu a fost informata oficial ca i s-a acordat cetațenia rusa

17:05, 26.05.2024 - Republica Moldova ar putea sa solicite Rusiei extradarea fugarului Ilan Șor, condamnat pentru frauda, dupa ce s-a mutat acolo din Israel și ar fi primit cetațenia rusa, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției, Veronica-Mihailov Moraru.

Reuters: Chișinaul va cere extradarea oligarhului fugar Ilan Șor din Rusia

15:30, 26.05.2024 - Chișinaul va solicita extradarea oligarhului fugar, Ilan Șor, condamnat pentru frauda bancara anul trecut dupa ce in 2019 a fugit din țara sa și a plecat in Israel, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției pentru Reuters.

Echipa lui Ilan Șor organizeaza un concert la Taraclia, in cinstea aniversarii a 211 ani de la inființarea orașului

17:15, 05.05.2024 - Luni, 6 mai, Taraclia sarbatorește cea de-a 211-a aniversare a fondarii sale. Un amplu program cultural și de divertisment in mai multe locuri din oraș este dedicat Zilei orașului, a declarat primarul Veaceslav Lupov.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Mitropolia Moldovei organizeaza un pelerinaj in Israel, care va culmina cu aducerea Focului Haric: Calatoria costa 1400 de euro

18:35, 10.04.2024 - Mitropolia Moldovei organizeaza sub egida și participarea IPS Mitropolit Vladimir, Intaistatator al Bisericii Ortodoxe din Moldova, in saptamana patimilor (29 aprilie – 4 mai 2024), un binecuvantat pelerinaj in Țara Sfanta și de a prelua Focului Haric. Prețul acestei calatorii este de 1400 de euro.

Tot mai aproape de un nou armistițiu in Fașia Gaza. Egiptul anunța „progrese semnificative” in negocierile dintre Israel și Hamas

09:45, 08.04.2024 - Negocierile pentru un armistitiu in Fasia Gaza si eliberarea ostaticilor detinuti de Hamas fac „progrese semnificative”, a informat luni media egipteana pro-guvernamentala Al-Qahera News, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Oligarhul fugar Ilan Șor, din nou, la Moscova. Prorusul ataca Puterea de la Chișinau

20:30, 01.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care s-a ascuns in ultimii ani de justiția de la Chișinau in Israel, se afla din data de 25 februarie in capitala Rusiei, Moscova, afirma șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernauțeanu.

Hamas anunța ca vrea un schimb de deținuți și ostatici „imediat”

23:05, 25.03.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a salutat luni rezolutia Consiliului de Securitate al ONU care cere un ”armistitiu imediat” in Razboiul din Fasia Gaza si si-a exprimat ”vointa de a angaja un proces de schimb” de detinuti palestinieni in Israel si ostatici ”imediat”, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?