Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reuters: Chișinăul va cere extrădarea oligarhului fugar Ilan Șor din Rusia

Publicat:

Chișinaul va solicita extradarea oligarhului fugar, Ilan Șor, condamnat pentru frauda bancara anul trecut dupa ce in 2019 a fugit din țara sa și a plecat in Israel, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției pentru Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Israel ar putea in curind sa se expuna pe marginea extradarii fugarului Șor

15:00, 04.06.2024 - Cit Ilan Șor organizeaza adunari pentru susținatorii sai la Moscova și pare sa se fi refugiat acolo, autoritațile de la Chișinau continua sa ceara extradarea acestuia din Israel. Declarații in acest sens au fost facute de ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. Veronica Mihailov-Moraru precizeaza…

Autoritațile din Israel ar putea in curin sa se expuna pe marginea extradarii fugarului Ilan Șor

14:00, 04.06.2024 - Cit Ilan Șor organizeaza adunari pentru susținatorii sai la Moscova și pare sa se fi refugiat acolo, autoritațile de la Chișinau continua sa ceara extradarea acestuia din Israel. Declarații in acest sens au fost facute de ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. Veronica Mihailov-Moraru precizeaza…

Cum ar putea fi extradat Ilan Șor din Rusia. Republica Moldova nu a fost informata oficial ca i s-a acordat cetațenia rusa

17:05, 26.05.2024 - Republica Moldova ar putea sa solicite Rusiei extradarea fugarului Ilan Șor, condamnat pentru frauda, dupa ce s-a mutat acolo din Israel și ar fi primit cetațenia rusa, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției, Veronica-Mihailov Moraru.

Norvegia va restricționa și mai mult accesul turiștilor ruși

10:25, 23.05.2024 - Ca o „reacție la razboiul de agresiune al Rusiei impotriva  Ucrainei”, Norvegia va bloca aproape toate punctele de intrare in țara, a anunțat joi ministerul Justiției. In felul acesta va restricționa și mai mult accesul turiștilor ruși. Norvegia, membru NATO, care imparte o granița cu Rusia in zona…

Ministerul moldovean al Justiției cere interzicerea activitații unui partid controlat de oligarhul fugar Ilan Șor

21:30, 15.05.2024 - Ministerul moldovean al Justiției cere interzicerea activitații timp de jumatate de an a partidului Șansa, controlat de oligarhul fugar Ilan Șor, solicitarea fiind inregistrata in cadrul Judecatoriei Chișinau cu sediul in sectorul Centru.

Oamenii lui Ilan Șor fac congres la Moscova. Participa toți sateliții politici ai oligarhului fugar

19:45, 21.04.2024 - Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru ca in Moldova ei ar fi oprimați. Agenția TASS relateaza pe larg ce susțin ei și de ce au ales Moscova:

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Oligarhul fugar Ilan Șor, din nou, la Moscova. Prorusul ataca Puterea de la Chișinau

20:30, 01.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care s-a ascuns in ultimii ani de justiția de la Chișinau in Israel, se afla din data de 25 februarie in capitala Rusiei, Moscova, afirma șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernauțeanu.


Ce parere ai despre aceasta stire?