Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IKEA: 80% dintre români dorm în sufragerie

Publicat:

Sufrageria este si camera de dormit pentru opt din zece romani, potrivit unui studiu realizat printre clientii retailerului de mobila IKEA. Pentru aproape jumatate dintre ei, aceasta este principala camera de dormit, iar pentru cealalta jumatate este un spațiu in care dorm ocazional prietenii sau alți membri ai familiei.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aproape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuințe intre 22 și 24°C. STUDIU

14:15, 18.04.2024 - Aproape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuințe intre 22 și 24°C. STUDIU Studiu: Temperaturile preferate de romani in locuințe Aproape jumatate dintre romani prefera temperatura in locuințe intre 22 și 24°C, și chiar peste; Peste 40% și-au montat termostate inteligente pentru controlul…

Eurobarometru: Doar 7% din romani cred ca economia merge foarte bine! Traiesc in București, Ilfov, Vest sau Centru

22:40, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE. Potrivit sursei citate, 7% dintre romani considera ca situatia economica este foarte buna, procente peste medie…

Eurobarometru. Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna.

19:51, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

Florin Barbu: "Fermierii romani primesc jumatate din bani mai devreme!" | Guvernul a aprobat modificari importante privind subvențiile pentru legumicultori

20:05, 22.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat modificari importante aduse unor programe prin care se acorda subvenții unor categorii de fermieri romani. Aceștia vor primi jumatate din bani mai devreme decat era prevazut in programe.

Peste jumatate dintre romani fac fața cu greu stresului

15:40, 22.02.2024 - 58% dintre romani au dificultați sa țina pasul cu ritmul dinamic din viața de zi cu zi și sa faca fața stresului. 63% se simt des epuizați la finalul zilei, iar 9 din 10 cauta in mod activ metode prin care sa reduca stresul.

Misterul mirosului groaznic care a exasperat o familie de romani, dezlegat pe jumatate. „Știți povestea cu soția tradata?”

15:05, 17.02.2024 - Exista cazuri cand aparent fara niciun motiv apar mirosuri pestilențiale care terorizeaza uneori un bloc sau o comunitate intreaga. Uneori, acestea ascund evenimente morbide, dar in alte cazuri totul ține de cauze mult mai puțin dubioase.

Peste jumatate dintre romani obișnuiesc sa sarbatoreasca Sfantul Valentin sau Dragobetele

11:50, 14.02.2024 - Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in ianuarie 2024,  peste jumatate dintre romani spun ca obișnuiesc sa sarbatoreasca Sfantul Valentin sau Dragobetele. Sfantul Valentin versus Dragobete Intrebați daca de obicei sarbatoresc pe 14 februarie de Sfantul Valentin…

Sondaj INSCOP: aproape jumatate dintre romani cred ca alegerile din 2024 ar trebui organizate separat

10:30, 06.02.2024 - Aproape jumatate dintre romani (49,4%) cred ca alegerile din 2024 ar trebui organizate separat, in timp ce 46,6% se pronunta in favoarea comasarii unora dintre scrutine, conform datelor unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?