Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îi preda geografia la școală, apoi îi făcea ceva interzis. Când s-au uitat în telefonul elevului, părinții au amuțit

Publicat:

O profesoara din a fost condamnata la închisoare pentru ca a întreținut relații sexuale cu un elev al sau, acum în vârsta de 16 ani.

(27 de ani) a început sa aiba o relație apropiata cu baiatul în urma cu trei ani, la câteva saptamâni dupa ce a obținut postul de profesoara de geografie la școala în care învața baiatul.

Tânara a început sa întrețina relații sexuale cu adolescentul în 2015. Se întâlnea cu el dupa orele de curs, dar și în timpul vacanțelor.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postarea virala care a incins spiritele: „Sunt o profesoara rea! Din prima zi le-am zis elevilor ca nu au ce cauta la ora cu haine indecente, sau orice alta extravaganța”

11:15, 04.04.2024 - In mediul online circula o postare care a starnit dezbateri aprinse privind relația dintre profesori și elevi in școli. O profesoara a clasei a V-a și-a descris politica stricta referitoare la vestimentația și aspectul fizic al elevilor sai, anunțand ca nu tolereaza hainele indecente, machiajul, parul…

Profesoara de franceza, acuzata ca ii invața pe elevi expresii vulgare. 'Nos poules dans votre cour'

20:05, 02.02.2024 - O profesoara de limba franceza care preda la o școala din Brașov se afla in centrul unui scandal, dupa ce parinții mai multor elevi au reclamat-o la conducerea unitații de invațamant.Parinții s-au declarat scandalizați de mai multe lucruri, inclusiv de postarile profesoarei pe TikTok. Dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?