Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iarna își arată colții în Moldova: Ninsori consistente și temperaturi geroase ne așteaptă astăzi

Publicat:
Iarna își arată colții în Moldova: Ninsori consistente și temperaturi geroase ne așteaptă astăzi

Moldova se confrunta astazi cu condiții meteorologice de iarna, caracterizate prin precipitații sub forma de ninsoare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta caderi de zapada consistente, care vor marca vremea pe parcursul intregii zile.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de primavara cu ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi, in toata țara

07:30, 17.04.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

VREMEA pana in 15 aprilie. Variații mari de temperatura, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru saptamani

10:00, 19.03.2024 - VREMEA pana in 15 aprilie. Variații mari de temperatura, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru saptamani Vremea se incalzește din zilele urmatoare. Meteorologii anunța temperaturi peste cele normale. Vor fi perioade cu ploi, iar in Moldova și la munte va mai ninge.   Administrația Naționala…

Etapa regina a cursei Paris-Nisa este amenintata de zapada

14:50, 06.03.2024 - Organizatorii cursei cicliste Paris-Nisa cauta solutii pentru finalul etapei regina de sambata, cu o sosire la Auron, in Alpii Maritimi, unde sunt asteptate temperaturi negative si ninsori, transmite AFP, potrivit Agerpres. Frecvent busculata de conditiile meteo, ''Cursa Soarelui'' ar putea fi amputata…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Meteorologii se așteapta la temperaturi oscilante și in februarie: de la ger la maxime neobisnuite pentru o luna de iarna

09:51, 06.02.2024 - Ultima luna calendaristica de iarna pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, atat din punct de vedere termic, cat si al precipitatiilor. Vor fi atat zile cu temperaturi extrem de scazute, cat și maxime termice neobisnuite pentru aceasta perioada, potrivit caracterizarii climatice a lunii…

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?