Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

I-a închis gura! Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu", scandal cu o brunetă focoasă

Publicat:

de la "Mireasa pentru fiul meu" s-a dovedit a fi un romantic incurabil, fapt ce l-a adus într-un scandal cu o bruneta focoasa. Fostul pretendent la inima Anei a militat pentru iubire, în timp ce bruneta i-a spus ca nu exista iubire daca nu ai bani! Tânara i-a închis gura într-un final.

de la "Mireasa pentru fiul meu" se declara un romantic incurabil, care viseaza la iubirea perfecta. De curând, acesta a postat pe o retea de socializare o fotografie cu un mesaj care l-a adus într-un scandal cu o admiratoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite: „Nu am ințeles...” / VIDEO

21:30, 16.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 16 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune. A fost un scandal monstru in casa! Valentin și Cristian s-au certat la cuțite. Iata de la ce a pornit discuția dintre cei doi concurenți!

Scandal pe piesa „S-a furat mireasa”! Dinu Maxer, suparat foc pe Smiley și Damian Draghici!: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:15, 23.04.2024 - Scandal in show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este suparat foc dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat astazi, 23 aprilie, o piesa exact cu același nume precum piesa compusa de el in urma cu 5 ani. Deși piesele nu seamana deloc intre ele, nici ca linie melodica și […]…

Claudiu Petrila uita complet de fotbal atunci cand este in preajma iubitei sale. Fotbalistul de la Rapid este un romantic incurabil și iși arata dragostea fața de partenera de fiecare data cand are ocazia / PAPARAZZI

22:50, 25.03.2024 - Claudiu Petrila uita complet de fotbal atunci cand este in preajma iubitei sale! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat Claudiu Petrila. Și, fotbalistul formației din Giulești nu a fost vazut singur in timp ce…

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Joshua Castellano, un romantic incurabil. Cum o rasfața milionarul italian pe femeia din viața lui / PAPARAZZI

22:50, 22.02.2024 - Joshua Castellano este un romantic incurabil. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata cum o rasfața milionarul italian pe femeia din viața lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?