Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hunedoara: Președintele Klaus Iohannis - vizită privată în Masivul Parâng

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sambata, intr-o vizita privata in stațiunea Parang, din , șeful statului urcand, impreuna cu soția, pe varful (2.074 m), dupa care a mancat și s-a odihnit la o cabana din zona.

Prezența președintelui în Parâng a fost apreciata de salvamontiști și de proprietarul cabanei ca o vizita normala, dar și ca o surpriza pentru cei aflați în zona.

"Mi s-a parut o vizita normala, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simpla. Este un om foarte deschis, normal,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Barna dezvaluie o discuție privata de la Cotroceni: Klaus Iohannis mi-a explicat timp de 45 de minute

12:20, 01.05.2024 - Vicepresedintele USR, Dan Barna, a dezvaluit in emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, o discutie tete a tete cu Presedintele Klaus Iohannis din perioada in care USR se afla la guvernare alaturi de PNL, informeaza Mediafax.

Lovitura de teatru pe Valea Jiului - Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a trecut la PSD (VIDEO)

16:50, 13.03.2024 - Tiberiu Iacov-Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a trecut de la PNL la PSD. Candidatura acestuia din partea PSD pentru un nou mandat de primar a fost validata miercuri, 13 martie, de Biroul Județean al PSD Hunedoara. „Nu e o decizie ușoara dupa 25 de ani intr-un partid. Eu am mai fost și in…

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.

Ce s-a ales de temuții interlopi din anii 2000. Prinși de Traian Berbeceanu, unii și-au reluat vechile obiceiuri

06:51, 23.02.2024 - In anii 2000, Deva, Hunedoara și orașele din Valea Jiului erau cutremurate de un lung șir de incidente grave comise de grupari interlope violente, in fața carora autoritațile se aratau depașite de situație ori inchideau ochii.

Munții de haine second-hand din Valea Jiului. Orașele miniere, poluate cu mii de tone de gunoaie VIDEO

05:35, 16.02.2024 - Peste 1.700 de tone de haine și incalțaminte uzate au fost aduse in Romania și deținute ilegal in doua depozite din Valea Jiului. Unele orașe miniere din Hunedoara au ajuns destinații pentru gunoaiele importate de romani.

Iarna iși  facea simțita prezența in forța, arbori cazuți pe șosea din cauza zapezii

14:20, 13.02.2024 - Iarna iși  facea simțita prezența in forța, arbori cazuți pe șosea din cauza zapezii, drumarii  intervin pe DN 7A limita  Hunedoara – Valcea, pentru eliberarea carosabilului de arbori cazuți pe șosea din cauza zapezii.  ANM a emis o atenționare Cod Galben de precipitații insemnate cantitativ, ninsori…

Klaus Iohannis va prezenta Parlamentului European viziunea sa privind soluționarea provocarilor cu care se confrunta Uniunea

14:00, 02.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va ține miercuri un discurs in plenul Parlamentului European, reunit in sesiune la Strasbourg, in cadrul dezbaterii „This is Europe. Seful statului iși va prezenta viziunea asupra soluțiilor la principalele provocari cu care se confrunta Uniunea in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?