Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian

Publicat:

Exista zone controlate de interlopi de multa vreme, iar lupta pentru supremație este continua. Mulți se afla la inchisoare deoarece au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, insa iși exercita puterea și prin intremediul locotenenților. Iata, așadar, harta clanurilor mafiote din Romania, și legatura lui cu unii dintre cei […] The post Harta clanurilor interlope din Romania. Legatura neștiuta a lui cu Duduienii și appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

(Harta) Se construiește un nou drum de mare viteza in Romania: face o legatura strategica in regiune

20:05, 29.04.2024 - (Harta) Se construiește un nou drum de mare viteza in Romania: face o legatura strategica in regiuneMinistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta un pas important pentru Drumul Expres Cluj-Dej, el aratand ca luni au fost depuse 5 oferte pentru contractul necesar elaborarii Studiului de Fezabilitate…

Povestea neștiuta a studentului de geniu din Romania: A prezentat 2 invenții care ar putea schimba lumea

08:36, 28.04.2024 - Tudor-Catalin Codreanu, student al Academiei Fortelor Terestre (AFT) "Nicolae Balcescu" din Sibiu, a fost decorat cu Emblema de Onoare pentru mai multe inventii ale sale, printre care si o casa inteligenta sau o statie meteo autonoma, informeaza Agerpres.

VIDEO| Chinezii au livrat Romaniei 'trenul viitorului': va face legatura intre munte și litoral

18:26, 24.04.2024 - Producatorul chinez CRRC a adus primul sau tren electric in Romania, modelul fiind cel care acum cativa ani urma sa fie livrat Autoritatii de Reforma Feroviara. Dupa omologarea TSI, acesta va functiona pe rutele Bucuresti - Brasov – Constanta, informeaza Mediafax.

Judetele tarii, impartite in sfere de influenta ale interlopilor. Harta clanurilor din estul Romaniei

15:55, 17.04.2024 - Clanurile interlope din Romania sunt cunoscute de ani de zile si isi impart sferele de influenta in functie de judetele in care activeaza. Moartea lui Costel Corduneau a adus din nou in prim-plan acest aspect.In judetul Iasi, lumea interlopa este dominata de clanul Corduneanu.

Specialiștii ANM au emis Cod Galben pentru jumatate de țara: ploi puternice și scad temperaturile/ HARTA

10:30, 16.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare meteo cod galben de vreme rea in Romania.Avertizarea meteo ANM este valabila de astazi, 16 aprilie, ora 15:00, pana maine, 17 aprilie, la aceeași ora.

HARTA| Se contruiește un nou drum de mare viteza in Romania: va lega Estul de Vestul Europei și regiunile istorice ale Romaniei

07:15, 16.04.2024 - Un nou drum de mare viteza se va construi in Romania, arata ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Drumul de mare viteza Filiași-Lugoj sau ”Autostrada Sudului” va avea 230 de kilometri, iar pentru realizarea ei au fost deja depuse 7 oferte. Studiul de Fezabilitate trebuie sa se termine in 20 de…

Harta salariilor in Europa: Romania e la coada listei. In Luxemburg si Danemarca se castiga 300 de euro pe zi

15:10, 15.04.2024 - Romanii caștiga al doilea cel mai mic salariu mediu pe ora dintre țarile Uniunii Europene, adica puțin peste 10 euro/ora, potrivit unei analize realizata de Visual Capitalist  și  datele Eurostat . Romania se apropie de media din Letonia, iar ungurii și polonezii sunt ceva mai bine platiți. In Luxemburg…

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?