Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

APLICAȚIE DE MESAGERIE Trucul WhatsApp pentru a afla locația unui contact fără ca acesta să știe

Publicat:
APLICAȚIE DE MESAGERIE Trucul WhatsApp pentru a afla locația unui contact fără ca acesta să știe

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din intreaga lume, se actualizeaza continuu pentru a-și imbunatați experiența pentru cei peste doua miliarde de utilizatori activi. The post APLICAȚIE DE MESAGERIE pentru a afla locația unui contact fara ca acesta sa știe first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

APLICAȚIE DIGITALA NOUA Rezultatele elevilor la Evaluarea Naționala de clasa a II-a vor fi colectate cu o noua aplicație digitala

15:15, 15.05.2024 - Luni, 13 mai, incepe Evaluarea Naționala de la clasa a II-a, iar duminica la pranz Ministerul Educației anunța noutatea acestei ediții:... The post APLICAȚIE DIGITALA NOUA Rezultatele elevilor la Evaluarea Naționala de clasa a II-a vor fi colectate cu o noua aplicație digitala first appeared on Informatia…

Trucul WhatsApp pentru a afla locația unui contact fara ca acesta sa știe

21:16, 07.05.2024 - WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din intreaga lume, se actualizeaza continuu pentru a-și imbunatați experiența pentru cei peste doua miliarde de utilizatori activi.

ANTRENOR ROMAN Istvan Kovacs la supermeciul Barcelona – PSG

11:50, 15.04.2024 - Istvan Kovacs este, fara indoiala, cel mai bun arbitru din Romania și unul dintre cei mai buni din Europa. The post ANTRENOR ROMAN Istvan Kovacs la supermeciul Barcelona – PSG first appeared on Informatia Zilei .

EVOLUȚIA SALARIILOR Au fost majorate salariile pentru romani, pentru a acoperi inflația?

11:36, 14.04.2024 - Ponderea romanilor care au primit, in 2023, salarii majorate care sa acopere inflatia a fost... The post EVOLUȚIA SALARIILOR Au fost majorate salariile pentru romani, pentru a acoperi inflația? first appeared on Informatia Zilei .

PREGATIȚI DE WEEKEND Jandarmii satmareni vor fi prezenți pentru asigurarea siguranței cetațenilor

08:15, 13.04.2024 -  Indiferent ca vorbim despre competiții sportive sau manifestari cultural-artistice, jandarmii satmareni vor fi prezenți pentru asigurarea siguranței participanților. The post PREGATIȚI DE WEEKEND Jandarmii satmareni vor fi prezenți pentru asigurarea siguranței cetațenilor first appeared on Informatia…

ROMANIA VERSUS UE Cat de mare a fost declinul producției de servicii in ianuarie?

08:05, 12.04.2024 - Productia de servicii a crescut cu 1% in Uniunea Europeana si cu 1,5% in zona euro, in ianuarie, comparativ cu decembrie 2023, in timp ce Romania... The post ROMANIA VERSUS UE Cat de mare a fost declinul producției de servicii in ianuarie? first appeared on Informatia Zilei .

PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante

11:15, 09.04.2024 - Fiți precauți și asigurați-va ca gradina și interiorul casei sunt in siguranța pentru prietenii voștri necuvantatori. The post PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante first appeared on Informatia Zilei .

APLICAȚIE E-URI Cu Aplicația Gratuita InfoCons consumatorii afla numarul total de E-uri din gustarea de post

11:55, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui, iar InfoCons vine in sprijinul consumatorilor cu informații despre numericul de aditivi alimentari , cantitatea de zahar, cantitatea de sare,... The post APLICAȚIE E-URI Cu Aplicația Gratuita InfoCons consumatorii afla numarul total de E-uri din gustarea de post first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?