Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hans Klemm: Încurajăm foarte mult lupta românilor împotriva corupției și întărirea statului de drept

Publicat:

ale Americii la București, , a declarat, joi, la Movile, județul Sibiu, ca SUA incurajeaza foarte mult lupta romanilor impotriva corupției și eforturile pentru intarirea statului de drept.

Diplomatul american a spus ca "nu toata lumea este fericita cu vocea Statelor Unite ale Americii" pe care a redat-o în discuțiile privind lupta anticorupție în România.

a fost prezent la Movile, alaturi de episcopul , pentru a-i oferi acestuia un cec de 59.300 de dolari americani pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de mercenari romani, uciși in Ucraina! Ambasada Rusiei, contrazisa de MAE

21:31, 15.03.2024 - Ambasada Rusiei la București a declarat ca militarii ruși au ucis 349 de „mercenari” romani pe campul de lupta din Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe a venit cu raspuns acum. Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, dupa ce Ambasada Rusiei la București a susținut ca 349 de mercenari romani au…

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Kathleen Kavalec, in vizita la Punctul de Trecere a Frontierei Siret

19:05, 15.03.2024 - SUA apreciaza foarte mult ceea ce a facut Romania pentru sprijinirea Ucrainei dupa invazia acesteia de catre Federatia Rusa – a declarat astazi, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, ambasadorul american la Bucuresti, doamna Kathleen Kavalec. Ea a transmis si ca Statele Unite vor oferi un pachet…

Ambasadoarea americana la București mulțumește romanilor pentru sprijinul oferit Ucrainei: „Apreciem mult ce a facut Romania”

14:00, 15.03.2024 - Ambasadoarea Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Kathleen Kavalec, a declarat, vineri, ca SUA „apreciaza foarte mult ce a facut Romania” pentru sprijinirea Ucrainei dupa invazia ruseasca inceputa acum doi ani.

Romania, invinsa fara drept de apel de Portugalia, in Rugby Europe Championship 2024

19:06, 17.02.2024 - Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de echipa Portugaliei, cu 49-24 (20-10), sambata, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti, in ultimul lor meci din Grupa B din Rugby Europe Championship 2024.

O familie din Oradea a caștigat despagubiri de 40.000 de euro de la Wizz Air. „A fost un coșmar. Am dormit pe jos, cu un copil de nici 3 ani”

14:30, 14.02.2024 - Un avocat din Oradea a dat in judecata compania aeriana maghiar Wizz Air și a caștigat in instanța depagubiri de 40.000 de euro, dupa cinci zile de coșmar petrecute de el și familia lui in Spania, dupa ce cursa la care cumparase bilete s-a anulat, scrie site-ul local de știri Bihoreanul.Mircea Ursuța…

Ambasadorul american la Bucuresti ii indeamna pe romani sa aplice pentru vize de calatorie in SUA

00:21, 13.02.2024 - Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kathleen Kavalec, ii indeamna pe romani sa aplice pentru vize de calatorie in SUA pentru atingerea obiectivului de reducere a ratei de refuz, astfel incat Romania sa se califice pentru a intra in programul de Visa Waiver, potrivit Agerpres. Aceasta…

De ce ii indeamna pe romani ambasadoarea Statelor Unite la București sa aplice pentru vize de calatorie in SUA

21:31, 09.02.2024 - Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kathleen Kavalec, ii indeamna pe romani sa aplice pentru vize de calatorie in SUA pentru atingerea obiectivului de reducere a ratei de refuz.


Ce parere ai despre aceasta stire?