Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HAIOS! A vrut să călărească o cămilă dar a sfărșit de tot râsul (VIDEO)

Publicat:

Un barbat a incercat sa calareasca o camila intr-o ferma, dar situația nu a fost in favoarea omului, potrivit b1.ro.

Considerate animale de povara, precum magarul, camilele au fost unul dintre  cele mai utilizate animale din vechi timpuri.

Cu toate ca sunt familiare cu prezența omului, temperamentul acestui animal poate fi imprevizibil, iar in situații neplacute iși pot pierde calmul aparent la prima vedere. 

Dupa cateva incercari eșuate a barbatului de a se sui pe animal, una dintre camile pare sa se enerveze la culme pe barbat și incepe sa-l puna pe fuga pe barbat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Focar de pesta porcina africana intr-o ferma din Buzau. Mii de animale vor fi sacrificate

14:46, 03.06.2024 - Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau a declarat focar de pesta porcina africana intr-o ferma din judet cu aproximativ 3.000 de capete. Potrivit reprezentantilor DSVSA Buzau, medicii veterinari au confirmat focarul de pesta porcina in data de 1 iunie 2024, fiind impuse…

Un barbat a murit cand curața un canal cu dejecții de animale la o ferma

22:15, 21.05.2024 - Un barbat a murit la o ferma, dupa ce s-a intoxicat cu amoniac in timp ce curata un canal cu dejectii de la animale. Politistii, procurorii si inspectorii ITM au deschis anchete in acest caz, informeaza News.ro. Accidentul de munca a avut loc la o ferma de porci din orasul Gataia, judetul Timis. Un…

O ferma a luat foc, in Botoșani! Zeci de animale au murit carbonizate

17:31, 13.04.2024 - Aproximativ 70 de vaci au murit, dupa ce adapostul in care se aflau a fost cuprins de un incendiu violent, au anuntat, sambata, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

A solicitat acord de mediu pentru o ferma de animale in comuna Crucea: Firma, care va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanta, Mahmud Impex SRL, anunta noi investitii

17:30, 31.03.2024 - Mahmud Impex SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanta. Firma va infiinta o ferma de animale in comuna Crucea, satul Stupina. Mahmud Impex SRL este detinuta de trei cetateni sirieni: Chwihna Ahmad, Chwihna Fatima si Chwihna Abdulrazak.Mahmud Impex SRL intentioneaza sa infiinteze o ferma de…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.


Ce parere ai despre aceasta stire?