Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hahaaa! Compilație - VIDEO la care râzi cu lacrimi: 10 motive pentru care e GREU să fii bărbat!

Publicat:

Femeia = epilat, pensat, machiat, aranjat, gatit, spalat, calcat, copii. Și câte și mai câte... Dar stați puțin! Oare a fi barbat e mai ușor? Pai sa vedem!

Doi tineri au realizat un clip cu zece motive pentru care e extrem de "nasol" sa fii un reprezentant al sexului puternic. De ce?

1. Daca ei îi este frig, s-ar putea sa fii nevoit sa-i dai și chiloții.

2. Trebuie mereu sa platești consumația. Doar ești un gentleman.

3. Barbația ta s-ar putea sa-și faca de cap... în public. Hmmm, de ce la femei nu se vede niciodata? 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - A fost gasita justificarea istorica: de ce ataca Putin dezlanțuit in Harkov? Miza e una cu substrat pentru ruși

18:01, 14.05.2024 - Puțin cunoscut, Harkov - al doilea oraș al Ucrainei, atacat de Putin, este cel mai emblematic pentru controlul URSS asupra Ucrainei. In cea mai recenta lucrare a sa, "The Future Is Playing In Kyiv" (Gallimard, 2024), o explorare politico-istorica a principalelor orașe ale Ucrainei, istoricul german…

Putin trimite corporatiștii la razboi. Companiile din Moscova, somate sa furnizeze liste cu barbații eligibili pentru armata

18:41, 13.04.2024 - Comisariatele militare din regiunea Moscovei au inceput sa trimita intreprinderilor scrisori prin care le cer furnizarea de liste cu angajații lor barbați eligibili pentru serviciul de rezerva, scrie publicația independenta The Moscow Times.

De ce barbații devin mai puțin fertili. Bacteria comuna care influențeaza calitatea spermei

13:25, 30.03.2024 - Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitații din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Femeile caștiga mai bine decat barbații

14:06, 04.03.2024 - Femeile caștiga mai bine decat barbații! E o premiera in Romania. Media salariala in luna februarie, in randul femeilor, a fost de 6.026 de lei brut, pe cand, in cazul barbaților, suma a fost de 5.804 lei brut. Prin comparație, in urma cu cinci ani, in februarie 2019, media salariala a femeilor era…

Ce flori sa oferi femeilor din viața ta de 1 și 8 martie. Barbații ar trebui sa știe

23:40, 28.02.2024 - Zilele de 1 și 8 martie se apropie cu pași repezi, iar barbații ar trebui sa fie foarte atenți la femeile din viețile lor. Noi iți vom spune ce flori sa oferi femeilor tale iubite in aceste zile speciale. Iata ce plante sa le daruiești de Marțișor și Ziua Internaționala a Femeii!

De ce imbatranesc estetic femeile mai repede decat barbații

12:00, 20.02.2024 - De ce imbatranesc estetic femeile mai repede decat barbații „Unul dintre principalii factori care contribuie la fenomenul de imbatranire mai rapida a femeilor il reprezinta structura și compoziția pielii. Femeile au, in primul rand, o piele mai subțire și mai delicata decat barbații, ceea ce le predispune…


Ce parere ai despre aceasta stire?