Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GREŞELI DE SĂNĂTATE pe care le-ai comis de când te-ai trezit

Publicat:

1. V-ati atins fata. In medie, orice persoana isi atinge fata de aproximativ 4 ori pe ora, potrivit cercetatorilor. Care este problema? Biroul adaposteste mult mai multe bacterii decat capacele de la toaleta, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Arizona. "Doar daca va atingeti sau daca va frecati fata puteti declansa acneea mecanica", spune , dermatolog.

2. Ati stat lipit de scaun. Multe studii arata ca statul excesiv pe scaun este daunator pentru sanatate. Acesta creste riscul de obezitate, boli de inima, diabet si accident vascular cerebral. Incercati sa va ridicati…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

La Universitatea Ovidius Constanta se va lansa volumul Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei

09:20, 14.04.2024 - Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta a anuntat prin intermediul paginii de Facebook lansarea cartii "Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei". Evenimentul editorial va avea loc joi, 18 aprilie 2024, de la ora 12:00, la Universitatea "Ovidius" Constanta, Sala Senatului,…

Drama. Un medic apreciat s-a stins la 41 de ani

17:45, 11.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani. Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular. „Am ințeles ca sambata ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de…

Medicamentele banale care ar putea crește riscul de tumori cerebrale. Nu se știa acest lucru pana acum

09:20, 28.03.2024 -  Potrivit The Guardian, oamenii de stiinta au descoperit ca utilizarea prelungita a anumitor medicamente progestogene a fost legata de un risc mai mare de meningiom, care sunt tumori (de obicei necanceroase) care se formeaza in tesuturile din jurul creierului.Dar, desi riscul de meningiom a fost mai…

Inteligența Artificiala amenința cu 'extincția' polițiștii. Primul 'agent super special' și-a inceput activitatea in Spania / VIDEO

22:30, 20.03.2024 - Inteligența Artificiala ar putea conduce la pierderea anumitor locuri de munca. Și polițiștii ar putea fi vizați de restructurari. Momentan, un ajutor in sprijinul Poliției Locale este primul 'agent super special' - un caine robot care ii "oprește" pe cei care folosesc scutere in centrul orașului. Cercetatorii…

Diana Soșoaca, lasata fara permis dupa ce a fost prinsa cu 110 km/h, pe un drum cu limita de 40 km/h. „Fir-ar mama voastra de nenorociți ce sunteți”

13:40, 10.03.2024 - Diana Șoșoaca a ramas fara permis de conducere și a fost amendata cu 1.485 lei, dupa ce a fost prinsa duminica de polițiștii rutieri din Buftea in timp ce conducea cu 110 km/h pe un drum cu limita maxima de 40 km/h. Senatoarea s-a luat la cearta cu polițiștii, pe care i-a acuzat ca i-au luat permisul…

Un barbat din Germania ar fi primit 217 doze de vaccin Covid fara efecte secundare

08:36, 06.03.2024 - Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori impotriva COVID si nu a avut efecte secundare . El a devenit studiu de caz medical. Un barbat german „hipervaccinat”, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care…

CNAS lanseaza a doua ediție a „Ghidului asiguratului” – campanie de informare publica despre drepturile și obligațiile asiguraților

16:01, 04.03.2024 - A doua ediție a Ghidului asiguratului, lansata astazi, are ca scop creșterea gradului de cunoaștere a serviciilor oferite in cadrul sistemului de asigurari de sanatate și a modului de funcționare a acestui sistem. Ghidul cuprinde informatii despre calitatea de asigurat, pachetele de servicii…


Ce parere ai despre aceasta stire?