Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grav accident de autocar în Italia: Cel puţin 36 de oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Publicat:

Cel putin sapte oameni au murit duminica seara in Italia dupa ce autocarul la bordul caruia se aflau s-a rasturnat intr-o prapastie in apropierea orasului Avellino, intre orasele Napoli si Bari. Printre victime se numara si copii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Imagini apocaliptice. Cel puțin 19 oameni au murit striviți de o autostrada, in China. Sute de salvatori au intervenit / FOTO

10:45, 01.05.2024 - Imagini apocaliptice in provincia sudica Guangdong din China. Cel puțin 19 oameni s-au stins din viața, dupa ce au fost striviți pe o autostrada. Sute de salvatori au intervenit la fața locului.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?