Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Goran Ivanisevic, dezvăluiri șocante despre Novak Djokovic: „Ne torturează, ne-a încătușat timp de trei zile”

Publicat:

(52 de ani), antrenorul lui (36 de ani, #1 ATP) a dezvaluit cat de greu este sa lucreze cu tenismenul sarb, caștigator a 24 de turnee de . este cunoscut pentru ieșirile nervoase din teren, iar acest lucru se pare ca se intampla și mai des la antrenamente. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Este perfect pentru el”: Novak Djokovic are un nou antrenor. Anunțul lui Goran Ivanisevic

16:10, 03.04.2024 - Novak Djokovic a anunțat in urma cu o saptamana ca nu va mai fi antrenat de Goran Ivanisevic, iar croatul a oferit acum detalii despre cel alaturi de care se pregatește liderul clasamentului ATP pentru sezonul de zgura, transmite sport.hotnews.ro .

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Asta da surpriza! Novak Djokovic s-a despartit de antrenorul sau, Goran Ivanisevic

14:35, 27.03.2024 - Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a facut un anunț șoc in aceasta dimineața. A anunțat ca a incetat colaborarea cu antrenorul sau, Goran Ivanisevic. Dupa 6 ani in care au lucrat impreuna, timp in care au cucerit 12 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic a anunțat ca nu va mai lucra cu Ivanisevic. Sarbul…

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Soțul Dianei Șoșoaca face dezvaluiri șocante despre relația sa: "Ma calca in picioare, acasa era macel!"

07:10, 11.03.2024 - Acesta spune ca Diana Șoșoaca este prizonier psihic și dezvaluie ca Luis Lazarus este unul dintre cei care o influențeaza pe soția sa.„Luis Lazarus tot ce face si zice e impotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au reclame, cum sa nu ia…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Djokovic și Nadal, cap de afiș la „Six Kings Slam” in Arabia Saudita

20:35, 06.02.2024 - Arabia Saudita va gazdui in luna octombrie un nou turneu demonstrativ de tenis de elita cu Novak Djokovic și Rafa Nadal alaturi de alți trei caștigatori de Grand Slam, a anunțat Autoritatea Generala de Divertisment din aceasta țara.

Goran Ivanisevic și explicația simpla pentru eșecul suferit de Novak Djokovic la Australian Open 2024

09:50, 06.02.2024 - Novak Djokovic a pierdut un meci dupa șase ani la Melbourne, sarbul ratand șansa celui de-al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei. Despre infrangerea Djokerului de la Australian Open 2024 a vorbit clar Goran Ivanisevic, antrenorul liderului ATP.


Ce parere ai despre aceasta stire?