Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giorgia Meloni intensifică represiunea împotriva migranților cu un decret de expulzare

Publicat:

Strainii care mint in legatura cu varsta lor pentru a beneficia de un sistem de protecție rezervat minorilor neinsoțiți care sosesc in Italia vor fi expulzați, in conformitate cu un decret de securitate care se așteapta sa fie aprobat miercuri de cabinetul .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Emmanuel Macron si Giorgia Meloni condamna ferm atacul iranian impotriva Israelului

21:30, 14.04.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron "a condamnat cu cea mai mare fermitate atacul fara precedent lansat de Iran impotriva Israelului" si a indemnat la "retinere" partile implicate, intr-un mesaj postat duminica pe reteaua sociala X, informeaza AFP.

Garda de Mediu intensifica masurile impotriva arderii ilegale a vegetației uscate

08:00, 12.04.2024 - Garda de Mediu Bacau intensifica masurile impotriva arderii ilegale a vegetației uscate, subliniind riscurile majore și consecințele grave pentru mediu și societate. Conform comunicatului emis astazi, arderea necontrolata a vegetației uscate pe terenurile arabile, pajiști permanente și siturile Natura…

Italia aloca un miliard de euro pentru un fond de investitii AI

15:40, 12.03.2024 - Italia intentioneaza sa infiinteze un fond de investitii cu un capital initial de un miliard de euro (1,09 miliarde de dolari), pentru a promova proiectele de inteligenta artificiala (AI), a anuntat marti premierul Giorgia Meloni, transmite Reuters, titreaza Agerpres.  Sustinut de CDP Venture…

Italia denunța un complot al Kremlinului pentru a destabiliza UE prin proteste

14:05, 03.03.2024 - Kremlinul cauta sa perturbe UE prin proteste și se folosește mai ales de nemulțumirile exprimate de unii agricultori pentru a insera narative impotriva sancțiunilor impuse Rusiei din cauza razboiului pe care il duce impotriva Ucrainei.

Romania și Italia intensifica eforturile comune pentru identificarea membrilor crimei organizate

12:00, 03.03.2024 - MAI va creste numarul politistilor romani in cadrul cooperarii cu politistii italieni pentru a identifica ce membri ai crimei organizate isi desfasoara activitatea infractionala pe teritoriul Romaniei.

Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena

11:00, 26.02.2024 - Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena. Cadavrele injunghiate a trei tinere au fost gasite intr-o casa de toleranta din cartierul sarac Brigittenau vineri seara, in urma unei alerte emise de un martor. O femeie și fiica sa adolescenta au fost gasite moarte in casa…


Ce parere ai despre aceasta stire?