Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghiță îl deființează pe Băsescu: Se chinuie să pună laba pe PSD! AVERTIZARE pentru Zgonea

Publicat:

se chinuie iar impreuna cu prietenii sai sa puna laba pe PSD. Au pierdut controlul PSD in 2010. a ajuns presedinte al PSD . Basescu a ordonat serviciilor de informatii sa faca orice dar sa nu iasa Ponta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O furtuna solara neobișnuit de puternica ar putea avea loc vineri in spațiul cosmic. Cum ne poate afecta

09:55, 10.05.2024 - „Avertizare de furtuna geomagnetica severa”, prima din ultimii aproape 20 de ani, este emisa de NOAA, care avertizeaza ca rețelele electrice, rețelele de comunicații și operațiunile prin satelit din intreaga lume ar putea fi afectate.

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

ANM a dat alerta meteo in Romania. S-a anunțat cod galben pana sambata seara

14:40, 20.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a dat alerta de vreme severa in mai multe județe din Romania. S-a anunțat cod galben pana sambata seara, 20 aprilie 2024. Se va semnala ceața care va determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m!  Afla in randurile de mai jos care sunt localitațile…

Destinația favorita a romanilor, sub avertizare de calatorie: Risc ridicat de incendii forestiere

20:25, 07.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca Ministerul elen al Crizelor Climatice si al Protectiei Civile a decis ridicarea nivelului de alerta la 4 - risc foarte mare de incendiu, noteaza Agerpres.

Mesaj RO-ALERT de vant puternic, in județul Hunedoara

06:50, 02.04.2024 - Avertizare COD PORTOCALIU, fenomene meteo imediate, interval orar 06:35-09:00, intensificari ale vantului de 80…85 km/ h, vijelii. Se va emite The post Mesaj RO-ALERT de vant puternic, in județul Hunedoara appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Un urs a fost vazut pe o strada din Miercurea Ciuc - Autoritațile au emis avertizare Ro-Alert

20:20, 19.03.2024 - Un urs a fost vazut, marți, pe o strada din municipiul Miercurea Ciuc. Autoritațile au emis avertizare Ro-Alert pentru a atenționa populatia din zona. „S-a semnalat prezența unui urs, in municipiul Miercurea Ciuc, zona Baile Jigodin”, anunța ISU Harghita, potrivit Mediafax.Potrivit sursei…

Avertizare de ploi, lapovița și ninsori in toata țara, pana joi dimineața. Cum va fi vremea la București

10:30, 13.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare pentru toata țara de ploi, lapovița și ninsori, in zona de munte, valabila timp de 24 de ore, incepand de miercuri, 13 martie, de la ora 10.00.Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat, „vor fi precipitații in toate regiunile…

Avertizare! Riscul izbucnirii incendiilor de vegetație ramine in continuare unul mare

13:40, 22.02.2024 - In seara zilei de 21 februarie 2024 pompierii au intervenit la lichidarea focarelor de vegetație uscata in localitatea Etulia, UTA Gagauzia. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:29. La fața locului a fost indreptat un echipaj de pompieri și salvatori. Ajunși, aceștia au stabilit ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?