Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul care a înlăcrimat o lume întreagă. Ce a făcut un bărbat pentru un om al străzii

Publicat:

Astfel de gesturi sunt foarte rare, iar atunci când dam de ele ne amintim ca înainte de toate suntem oameni.

Vezi videoclipul  ce a facut un barbat pentru un om al strazii pe acest link.




Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Percheziții la un barbat din capitala: Ar fi cerut mita de la o persoana, ca sa o scape de pedeapsa pentru ca a condus mașina fara permis

13:25, 22.04.2024 - Un barbat din Chișinau este cercetat de ofițerii CNA, fiind banuit de complicitate la corupere pasiva. Acesta ar fi cerut mita de la alt barbat pentru a-l ajuta sa mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fara permis de conducere.

VIDEO Un barbat iși desface o bere, pentru ca „e rece”, in momentul in care polițiștii stau cu arma ațintita spre el

18:35, 20.04.2024 - Mulți cred ca este o crima sa lași o bere sa se incalzeasca, iar un barbat din Florida a decis sa-și beea bere rece chiar daca era inconjurați de polițiști cu armele ațintite spre el. Imaginile filmate de camera de corp a unui polițist au devenit virale.

Un barbat a incercat sa mituiasca doi polițiști cu 600 de euro, fiul sau a repetat gestul a doua zi, iar amandoi au fost reținuți

12:50, 04.04.2024 - Doua persoane din judetul Mures, un tata si fiul sau, au fost retinute dupa ce ar fi incercat sa mituiasca doi agenti de politie. Tatal a vrut sa le ofere suma de 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului sau, iar fiul a repetat gestul a doua zi.

Un barbat a fost gasit mort, in mijlocul strazii. S-a dovedit ca acesta cazuse dintr-un balon cu aer cald

14:30, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald, in nord-estul orasului Melbourne. Serviciile de urgenta au fost alertate atunci cand pe Albert Street, in Preston, a fost descoperit un cadavru, in dimineața zilei de luni, potrivit The Guardian, citat de news.ro.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Scene șocante in Iași! Un barbat in varsta de 40 de ani și-a batut soția in mijlocul strazii, pana cand aceasta s-a parbușit la pamant

17:45, 03.03.2024 - Scene șocante au fost filmate pe o strada din Iași, acolo unde o femeie in varsta de 36 de ani a fost agresata de soțul ei, un barbat in varsta de 40 de ani. Victima a fost salvata din mainile agresorului de trecatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?