Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest halucinant al unui fotbalist celebru. A simulat o accidentare gravă, ca să nu fie arestat VIDEO

Publicat:

Pentru a scapa de poliție, Valencia a simulat o accidentare grava și a ieșit cu ambulanța de pe teren. Fotbalistul ecuadorian are datorii de aproximativ 17.000 de dolari la pensia alimentara a copilului sau.

"E de neacceptat faptul ca ofițerii de poliție nu au hotarat reținerea fotbalistului . Au ignorat un ordin judecatoresc. Daca acest om caștiga atat de mult, atunci de ce nu-și platește obligațiile lunare catre fiica sa?", a declarat avocatul angajat de mama copilului.

are un salariu de aproximativ 34.000 de lire sterline, pe saptamana, in Anglia.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Olimpiu Moruțan, accidentare grava in timpul unui meci. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren cel puțin 7 luni / FOTO

14:00, 24.04.2024 - Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare grava in tmimpul unui meci de fotbal. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren pentru o perioada de cel puțin 7 luni. Iata ce s-a intamplat cu sportivul!

Jaf in Sectorul 5 din București, sub amenintarea cutitului: Un barbat de 31 de ani a fost arestat

16:35, 17.03.2024 - Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale – Sector 5 au retinut, pe 15 martie, un barbat, in varsta de 31, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de talharie calificata.

Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost arestat iar: Suma infima de la care a fost saltat interlopul!

17:05, 12.03.2024 - Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, este vizat intr-un nou dosar penal in care se fac cercetari pentru abuz de incredere, inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, fals in inscrisuri sub semnatura privata si talharie calificata. Ar fi impumutat 5.000 de euro unei femei, retinand…

Clujeanca batuta de soț. Barbatul arestat pentru mai multe infracțiuni

17:35, 24.02.2024 - La data de 22 februarie, in jurul orei 12.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizata de catre o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul ca la data de 21 februarie ar fi fost victima unor agresiuni fizice exercitate de soțul acesteia. Din cercetarile derulate de polițiști…

Un roman este cautat de poliție in Anglia! Oamenii legii au cerut ajutorul cetațenilor / FOTO

12:25, 07.02.2024 - Este alerta in Anglia! Un roman este cautat de poliție, dupa ce s-a descoperit ca ar avea legatura cu niște acuzații grave. Catalin a disparut fara urma, iar acum oamenii legii au cerut ajutorul cetațenilor pentru a-l gasi. Iata in ce dosar este implicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?