Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gemuri și dulcețuri pentru iarnă – 10 rețete

Publicat:

Ne apropiem cu pași repezi de iarna, așa ca este timpul ideal pentru a face gemuri și dulcețuri. Poate crezi ca vara și toamna sunt singurele momente pentru a face gemuri și dulcețuri, dar se pot folosi și fructe de padure congelate.  In plus, exista o mulțime de citrice care pot fi transformate in gemuri și dulcețuri delicioase. Și daca nu aț incercat dulceața de smochine facuta din smochine uscate, nu ai idee ce pierzi! Aceste rețete ușoare vor adauga multa aroma micului tau dejun de dimineața sau unui desert ușor de seara. In plus, gemurile și dulcețurile de casa sunt cadouri minunate. Cuprins:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

La 30 de ani de „Jurnal de Arges”, George Caval ne dedica „Jocuri de Jurnal”

12:10, 18.04.2024 - La 30 de ani de apariție neintrerupta a „Jurnalului de Argeș”, George Caval, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura Argeș, ne asigura de prețuirea sa. Și o face intr-un fel aparte, dedicandu-ne ganduri adunate in „Jocuri de Jurnal”…„30 ani! Puțin, mult, de fapt o infinitate… de ani,…

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Fara batai de cap! 7 metode simple pentru a curața rapid și eficient rosturile din bucatarie și baie

23:55, 15.03.2024 - Cu toate acestea, murdaria și mucegaiul se pot acumula pe chit, facand suprafața murdara și mai puțin aspectuoasa. Din fericire, exista cateva tehnici simple pentru a rezolva aceasta problema.Cum sa cureți rosturile din bucatarie și baie. 7 metode simpleOțetPe langa uciderea bacteriilor, acidul acetic…

Din ce poți face maioneza fara OUA! Rețele la indemana oricui

12:20, 07.02.2024 - Maioneza fara oua este o varianta mai ușoara și mai sanatoasa decat cea tradiționala. Exista mai multe moduri de a o prepara, folosind ingrediente vegetale sau lactate. Iata cateva exemple:Maioneza cu lapte: se amesteca intr-un blender lapte, ulei de floarea-soarelui, ulei de masline, sare, muștar și…


Ce parere ai despre aceasta stire?