Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ din Slovacia! "Cea mai sexy ciclistă din lume" a renunțat la haine

Publicat:

Fotomodelul slovac , 26 de ani, incanta cu formele sale care atrag ca un magnet. Tanara din Bratislava se menține mergand zilnic la sala și participand la diferite curse cicliste de amatori. Fanii de pe Instagram o numesc "cea mai sexy ciclista din lume". Lucia face și kickboxing.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Țipetele lui Zelenski au dat roade: Slovacia vrea sa cumpere muniții pentru Ucraina, dar pe cheta!

12:40, 18.04.2024 - Organizatorii unei colecte de fonduri din Slovacia pentru a achizitiona munitii pentru Ucraina au anuntat miercuri ca doresc sa stranga 1 milion de euro, respingand refuzul guvernului de la Bratislava de a trimite ajutor militar tarii vecine distruse de razboi, relateaza agentia France Presse.

GALERIE FOTO. Renee Gracie și-a invitat fanii la o tura cu bolidul

19:55, 03.03.2024 - Renee Gracie s-a intors in sporturile cu motor dupa șase ani de pauza, iar acum se pregatește sa ia startul in noul sezon din GT World Challenge Australia. In cea mai recenta postare, bruneta devenita vedeta pe OnlyFans și-a intrebat urmaritorii daca vor sa dea o tura alaturi de ea. Gracie a publicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?