Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO Gluma zilei după intrare horror a lui Alex Bourceanu! Panduru a comentat totul în stilul caracteristic: "Probabil asta a urmărit"

Publicat:

s-a facut din nou de ras la o partida a Stelei. Mijlocașul a fost eliminat pe finalul primei reprize dupa ce l-a facut KO pe . La pauza, a comentat in stilul caracteristic intrarea de MMA a lui Bourceanu: "Singura explicație plauzibila este ca Bourceanu și-a dorit ca Gnohere sa fie primul pacient al clinicii pe care și-a deschis-o", a zis Panduru la DolceSport. "L-a intins bine de tot", a continuat Panduru. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Nistor, reacție in stilul caracteristic dupa scandalul din Hermannstadt - U Cluj: „Noroc ca sunt de la tara si sunt puternic”

18:55, 07.04.2024 - Dupa Alexandru Chipciu, și Dan Nistor (35 de ani) a vorbit despre incidentele de la finalul partidei Hermannstadt - U Cluj 1-1. Și a oferit o declarație amuzanta. Spre deosebire de colegul lui, care a fost extrem de nervos și l-a critica, fara sa-i dea numele, pe preparatorul fizic Sergiu Coc, Dan Nistor…

Gluma zilei din tenis - Cine va fi antrenorul lui Novak Djokovic

10:20, 02.04.2024 - Ziua de 1 aprilie este cunoscuta pentru pacalelile pe care le aduce, iar anul acesta nu a facut excepție. Au circulat luni in mediul online multe glume din lumea tenisului, dar cea care a ieșit cel mai mult in evidența a fost in legatura cu noul antrenor al lui Novak Djokovic.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Gluma zilei dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep

10:46, 06.03.2024 - Simona Halep a primit dreptul de a reveni pe terenurile de tenis, dupa ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. Subiectul a fost intens discutat, iar australianul John Millman (semifinalist in Cupa Davis) a avut o reacție care s-a viralizat.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.


Ce parere ai despre aceasta stire?