Galaţi: Produse alimentare inovative la competiţia studenţească Ecotrophelia România 2018
Publicat:Un numar de 16 echipe studentesti din noua centre universitare din tara participa incepand de marti, timp de trei zile, la Galati, la editia a VII-a a Concursului national Ecotrophelia Romania 2018, competitie studenteasca pentru crearea de produse alimentare inovative, se arata intr-o informare transmisa de purtatorul de cuvant al Universitatii Dunarea de Jos din Galati, Bogdan Nistor. Potrivit acestuia, concursul, organizat de Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati, are drept scop incurajarea creativitatii studentilor in dezvoltarea…
Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…
Sursa articol: radioiasi.ro
Stiri pe aceeasi tema
Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați
14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…
Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”
10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Cea de a IV-a editie a concursului de discursuri publice Puterea Cuvintelor, la Universitatea Ovdius din Constanta
14:00, 12.03.2024 - Facultatea de Istorie si Stiinte Politice FISP din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza luni, 25 martie 2024, cea de a IV a editie a concursului de discursuri publice "Puterea Cuvintelor".Competitia se adreseaza elevilor din clasele a XI a si a XII a, de la liceele din judetele…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…
Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește