Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriel Fătu s-a însurat. Cum arată soția actorului

Publicat:

s-a casatorit, acesta legandu-și destinul alaturi de , in varsta de 27 de ani. Cununia civila a avut loc la sector 3, potrivit click.ro.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Cine e și cum arata soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a ramas vaduva la cateva luni de la cununia civila

14:40, 15.04.2024 - Costel Corduneanu a decis, in vara anului 2023, sa se casatoreasca cu Grațiela, femeia pe care o avea alaturi de 16 ani. Iata cine este femeia care l-a facut sa iubeasca din nou dupa doua divorțuri.

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Xtra Night Show. Liviu Varciu și soția lui, Anda Calin, petrecere dubla in aceasta seara! Nume mari din showbiz-ul romanesc, prezente la evenimentul actorului / VIDEO

23:35, 22.03.2024 - Liviu Varciu și soția lui, Anda Calin, au dat o dubla petrecere in aceasta seara. Cei doi soți și-au sarbatorit ziua de naștere, care are loc anual in aceeași luna. Nume mari din showbiz-ul romanesc au fost prezente la evenimentul actorului. Iata imagini exclusive de la evenimentul impresionant!

Controversa in familia lui Miley Cyrus. Noah Cyrus ar fi avut o relație cu noul soț al mamei sale, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului

22:35, 05.03.2024 - O noua controversa in familia lui Miley Cyrus. Potrivit dezvaluirilor facute de un apropiat al Un nou raport a indicat ca Noah Cyrus a avut o "relație" cu noul soț al mamei sale, Tish, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului.

Soția lui Bruce Willis s-a plins pe articolele false aparute in presa privind starea de sanatate a actorului

19:16, 04.03.2024 - Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a inregistrat un mesaj video, in care cere presei sa nu publice informații false despre starea de sanatate a actorului și sa nu foloseasca numele acestuia pentru clickbait. {{713628}}Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a cerut presei sa fie mai atenta…

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!

Femeile din viata lui Caragiale: le-a iubit pe Veronica Micle și pe sotia actorului Nottara. Cine i-a devenit nevasta: „Totul se sfarșea cu glume și rasete”

11:10, 30.01.2024 - In 2024 vom sarbatori 172 de ani de la nașterea celui mai important dramaturg roman, Ion Luca Caragiale, a carui viața a fost plina de femei frumoase, precum veronica Micle, sau soția celebrului actorului Constantin I. Nottara. Dar, deși a iubit femei frumoase, doar una i-a devenit soție.


Ce parere ai despre aceasta stire?