Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fratele opozantului rus Aleksei Navalnîi, eliberat după trei ani şi jumătate de închisoare

Publicat:

Fratele opozantului rus a fost eliberat vineri, dupa ce a ispasit o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare intr-un dosar pentru deturnare de fonduri, pe care el il considera motivat politic, informeaza AFP.

Imbracat in negru, cu ochelari de soare, a iesit din colonia penitenciara din satul Naraskino, la mai mult de 300 de kilometri sud de Moscova, si-a imbratisat sotia, apoi fratele, potrivit unui fotograf al AFP. In fata a circa 50 de sustinatori si jurnalisti care il asteptau, el a declarat ca se grabeste sa ajunga acasa si sa faca gratar.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in inchisoare. Vaduva opozantului rus anunța ca va fi publicata o carte

19:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii a scris o autobiografie inainte de a muri, care va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, dezvaluind existența unui text despre care numai cercul sau de apropiați știa ca exista.

Doi studenti care aveau legaturi cu organizatia lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

20:51, 14.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia „extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, potrivit AFP.

Doi studenti cu legaturi cu organizatia extremista a lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

19:30, 14.03.2024 - Un tribunal de la Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia ”extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, relateaza AFP, potrivit news.ro. Potrivit site-ului Mediazona,…

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.

Avocatul lui Navalnii ar fi fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului

20:41, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia in timp ce facea apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza digi24.ro.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Fratele lui Aleksei Navalnii a fost dat in urmarire de Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal

18:36, 20.02.2024 - Oleg Navalnii, fratele dizidentului Aleksei Navalnii, declarat mort saptamana trecuta, a fost trecut pe lista celor mai cautate persoane din Rusia pentru noi acuzatii penale, fara sa se precizeze insa motivul pentru care este invinovațit, scrie news.ro, care citeaza agenția de știri rusa TASS.Ministerul…

Manifestatii in Europa si SUA pentru a aduce un omagiu principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, mort in inchisoare

12:05, 17.02.2024 - Sute de oameni, multi dintre ei emigranti rusi, s-au adunat vineri seara in intreaga Europa si in SUA, adesea in fata ambasadelor ruse, pentru a aduce un omagiu adversarului numarul unu al Kremlinului, Aleksei Navalnii, a carui moarte in inchisoare a fost anuntata in aceeasi zi de Moscova, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?