Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Un moldovean a alergat 50 de kilometri la temperatura de -60°C: „Mi-a fost foarte greu să respir”

Publicat:

Sportivul moldovean , presedintele organizatiei publice sportive Sporter, a alergat 50 de kilometri in cel mai rece punct de pe glob — localitatea Oymyakon, regiunea Yakutia, Rusia, unde se inregistreaza temperaturi de pana la -71°C. Cursa extrema s-a desfasurat in cadrul proiectului „Unfrozen”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cursa inarmarii in spațiu ajunge la ONU - SUA se intreaba ce ascunde Moscova

18:46, 25.04.2024 - Rusia s-a opus miercuri prin veto unei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU, redactata de SUA, care cerea tarilor sa previna o cursa a inarmarii in spatiul cosmic, o miscare ce a determinat Statele Unite sa se intrebe daca Moscova ascunde ceva, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Mihai Popșoi, despre diplomatul moldovean declarat persona non-grata de Rusia

21:05, 29.03.2024 - Diplomatul moldovean, care a fost declarat persona non-grata la Moscova, activa in cadrul Secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova in Federația Rusa. Cel puțin asta a sugerat ministrul de Externe, Mihai Popșoi. Oficialul a mai spus ca in cadrul misiunii diplomatice de la Moscova activeaza aproximativ…

MAE moldovean: Un cetațean al Rep. Moldova, printre victimele atacului terorist de la Moscova

12:20, 25.03.2024 - Ministerul moldovean al Afacerilor Externe anunța ca printre victimele atacului terorist de la sfarșitul saptamanii trecute din Rusia se numara un cetațean al Rep. Moldova, dar fara a oferi detalii despre victima.

Ucraina a lansat drone la 850 de kilometri in adancul Rusiei. Incendiu langa un aeroport din Sankt Petersburg VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana rusa a doborat duminica doua drone ucrainene in regiunea rusa Novgorod, la circa 850 de kilometri nord de granita dintre Rusia si Ucraina, a transmis Ministerul rus al Apararii, relateaza agentia EFE.

Ucrainenii au „strapuns” Rusia 850 de kilometri cu drone de atac. Doua dispozitive au fost doborate in Novgorod, in nordul Rusiei

18:20, 10.03.2024 - Apararea anti-aeriana ruseasca a doborat, duminica, doua drone ucrainene in regiunea Novgorod, la aproximativ 850 km. departarea de granița ruso-ucraineana, a transmis ministerul apararii de la Moscova. Potrivit autoritaților ruse, atacul a avut loc in jurul orei locale 15:30.

Ancheta in India dupa ce un marfar cu pietris parcurge 70 de kilometri fara conductor cu 100 de kilometri pe ora

16:55, 26.02.2024 - ”Am ordonat o ancheta”, a anuntat un purtator de cuvant al Northern Railways, Deepak Kumar, la o zi dupa incident, precizand ca nu s-a inregistrat nicio victima. A driverless train was spotted travelling at nearly 60mph (100kmh) in India. According to authorities, no-one was hurt but an investigation…

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale a fost exclus din cursa. Nadejdin ataca decizia in instanța: „Nu renunț”

12:10, 08.02.2024 - Comisia Electorala Centrala (CEC) din Rusia a respins candidatura lui Boris Nadejdin, principalul rival al lui Vladimir Putin la alegerile prezidențiale din luna martie, iar politicianul a anunțat joi ca va ataca decizia in instanța, relateaza Reuters.

Candidatul anti-razboi, Boris Nadejdin, evoca posibilitatea sa nu fie acceptat in cursa pentru Kremlin

13:16, 05.02.2024 - Candidatul anti-razboi la așa-zisele alegeri prezidentiale din Rusia, Boris Nadejdin, a dat de ințeles ca nu va fi inregistrat in cursa, deoarece Comisia Electorala Centrala i-ar fi imputat cateva nereguli in colectarea semnaturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?