Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Tatăl lui Horia Brenciu a fost înmormântat. Artistul și-a luat la revedere de la părintele său cu ochii în lacrimi

Publicat:

Horia Brenciu și familia sa trec prin cele mai grele momente, dupa ce tatal artistului, , a murit duminica, la vârsta de 85 de ani.

Acesta a fost înmormântat ieri la cimitirul Bisericii Sfântul Nicolae din Prund, foarte aproape de locul unde a trait o viata întreaga. Aproximativ 60 de apropiați au ținut sa fie alaturi de Horia și de tatal sau la înmormântare, iar cinci preoți au oficiat slujba.
Colegii lui Horia Brenciu de la Antena 1 i-au trimis coroane cu flori.

&"Multumesc celor prezenti astazi aici.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Alexei Navalnii va fi inmormantat sub ochii poliției. Oamenii legii au ajuns deja la cimitir și au montat camere de luat vederi

09:00, 01.03.2024 - A venit ziua in care familia și susținatorii lui Alexei Navalnii iși iau ramas bun de la el. Opozantul rus urmeaza sa ie inmormantat, insa nu oricum, ci sub ochii poliției. Oamenii legii pazesc de ieri cimitirul și au montat camere de luat vederi.

Oana Roman, primul mesaj dupa ce și-a inmormantat mama. Ce a transmis vedeta: „Mulțumesc pentru…”

15:51, 28.02.2024 - Oana Roman a transmis primul mesaj catre fani, la o zi dupa ce a inmormantat-o pe mama sa, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare unde mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o in aceste momente cumplite de durere. Oana a mai marturisit ca toata aceasta…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Dani Oțil a spus cu ce se ocupa fratele lui: „Nu este nici celebru, nici bogat”. Dorin e mai mare cu 4 ani decat prezentatorul TV

11:30, 14.02.2024 - Dani Oțil este mereu in lumina reflectoarelor, insa puțini sunt cei care știu ca prezentatorul de la Antena 1 are un frate mai mare. Dorin este o persoana discreta și nu-i place sa fie in centrul atenției.Dani Oțil și Razvan Simion au acceptat provocarea de a participa la detectorul de miniciuni intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?