Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostănică: Cine e bărbatul arab, surprins la cumpărături de lux cu „Regina TikTok-ului”

Publicat:
(foto) Primele imagini cu presupusul iubit al Andreei Bostănică: Cine e bărbatul arab, surprins la cumpărături de lux cu „Regina TikTok-ului”

Scandalul in care este vizata moldoveanca nu mai contenește, dupa ce in ultima perioada, bloggerița le-a demonstrat urmaritorilor sai ca se scalda in buchete uriașe de flori și cadouri scumpe. Mai nou, oamenii au fotografiat-o in compania unui barbat de origine araba, mai in varsta decat ea. In spațiul public se speculeaza ca acesta ar fi cel care ii cumpara darurile de lux cu care se afișeaza constant pe contul ei de TikTok, scrie protv.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu presupusul sponsor al Andreei Bostanica! Cine ar fi arabul care ii cumpara cadouri de zeci de mii de euro, in Dubai / FOTO

13:50, 24.05.2024 - Andreea Bostanica ar fi fost ”demascata”. Influencerița ar avea un ”sponsor”, care i-ar cumpara cadourile de lux cu care se etaleaza pe rețelele de socializare. Andreea Bostanica ar fi fost filmata langa un arab, care ar scoate bani grei din buzunar pentru ea.

Andreea Bostanica, prima reacție dupa imaginile cu presupusul iubit arab: „Imi pare foarte rau de standardele pe care le aveți!”

15:11, 22.05.2024 - Andreea Bostanica a reacționat dupa ce au aparut mai multe zvonuri in mediul online potrivit carora ar ”sta la brațul” unui barbat misterios, iar de acolo ar primi și cadourile scumpe cu care se tot afișeaza.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Sonos Ace, prima pereche de caști a brand-ului, apare in imagini „neoficiale”. Cat vor costa

12:05, 07.05.2024 - Sonos vorbește de ceva vreme deja despre debutul brand-ului sau pe un nou segment de piața, iar acum putem confirma ca este vorba despre o noua pereche de caști over-ear. Sonos Ace pare sa fie numele noilor caști, iar primele imagini confirma faptul ca vor fi caști premium, care vor concura de la egal…

Dorel Sandesc, despre scandalul de la Pantelimon: „Este o absurditate. Cum sa omoare medicii pacienții? Noi ii salvam”

09:35, 13.04.2024 - Rudele celor 17 pacienți care au murit la ATI la spitalul Sf. Pantelimon cer explicații. Conducerea spitalului neaga ca ar fi vorba de de o mana criminala. Primele rapoarte vor fi gata saptamana viitoare. Medicul Dorel Sandesc, specialist in Terapie Intensiva, spune ca dozele de noradrenalina care se…

Primele imagini cu CRBL dupa anunțul divorțului de soție! Ce a facut cantarețul și cum a fost surprins / PAPARAZZI

11:35, 10.04.2024 - Vestea ca CRBL și Elena Andreianu s-au separat a venit ca un șoc pentru fanii lor, deoarece cei doi au participat impreuna la „Power Couple Romania - La bine și la greu” și pareau ca se ințeleg foarte bine unul cu celalalt. Avem primele imagini cu artistul dupa anunțul divorțului de soție. Iata ce a…

Video | Primele imagini de la liceul din București, acolo unde un elev a fost injunghiat

17:56, 03.04.2024 - Video | Primele imagini de la liceul din București, acolo unde un elev a fost injunghiatSTIRIPESURSE.RO va prezinta primele imagini de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din București, acolo unde un elev a fost injunghiat dupa un conflict cu mai mulți tineri.Patru tineri care ar fi fost implicati…

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.


Ce parere ai despre aceasta stire?