Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO O domnișoară de onoare a transformat nunta într-o glumă. Cum a venit îmbrăcată

Publicat:

Tanara a luat aceasta decizie dupa ce mireasa i-a spus ca poate sa se imbrace cum doreste, scrie gandul.info „Cand esti domnisoara de onoare si ti s-a spus ca poti purta orice... Nu regret nimic", a scris , domnisoara de onoare, pe Facebook, alaturi de poza respectiva. Din fericire, mireasa, care este sora Cristinei, nu s-a suparat. „Sora mea este minunata si nu am glumit cand am spus ca poate purta orice doreste", a decla (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Binca Perie Ghelber, argint in proba de aruncare a ciocanului de la Cupa Europei

13:00, 13.03.2024 - ■ la 33 de ani, nemțeanca legitimata la SCM Bacau și CSA Steaua a obținut medalia la Leiria, in Portugalia ■ sportiva este antrenata de Mihaela Melinte și Ana Mirela Țermure ■ meritele excepționale au fost recunoscute de municipalitate, sportiva fiind declarata Cetațean de Onoare ■ Pe pagina de Facebook…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite in ziua nunții. Ce a descoperit la cea care ii era prietena

17:55, 10.02.2024 - O situație nefericita a avut loc la o nunta, unde o domnișoara de onoare a fost pusa intr-o lumina negativa și jignitoare de catre propria prietena, mireasa. Un incident care a adus tensiuni neașteptate intre cele doua a culminat cu o ruptura aparent definitiva. Ce gest a dus la distrugerea relației…


Ce parere ai despre aceasta stire?